Napi horoszkóp január 12.: a Bikák bizonytalan helyzetbe kerülnek, az Oroszlánok új feladatban próbálhatják ki magukat

Borítókép: Napi horoszkóp január 12.: a Bikák bizonytalan helyzetbe kerülnek, az Oroszlánok új feladatban próbálhatják ki magukat Forrás: Pixabay by nymixArt
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 12.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon szeretnél elérni egy bizonyos célt, ami azonban egyelőre igen távolinak tűnik, borzasztóan sok akadályt kell ugyanis legyőznöd ahhoz, hogy megkaparinthasd, amit szeretnél. Mivel nem ismersz lehetetlent, épp ezért fel kell húznod a kesztyűt és ringbe kell szállnod, ellenkező esetben lecsúszhatsz a dobogóról. Eleget edzettél, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat, így tehát semmi sem tart vissza attól, hogy benevezz. Higgy magadban, a sikerben és abban, hogy te is képes vagy arra, hogy győzedelmeskedj!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonytalan helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, egy kényelmetlen szituációban ugyanis választás elé állítanak. Mivel azonban te a legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, épp ezért most is meglehetős frusztrál a dolog. Mutasd tehát meg, hogy neked is van saját véleményed, azt, hogy képes vagy eldönteni, merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amit egyáltalán nem szeretnél megtenni, s amiről úgy gondolod, hogy kockázatos lehet a számodra. Légy sokkal határozottabb, meglátod jóval kifizetőzőbb lesz!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, ez pedig sok esetben visszaveti a lelkesedésedet bizonyos helyzetekben. Mivel így hosszútávon igen nehéz lesz sikerélményt szerezned, épp ezért ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád vagy mi a véleménye rólad. Ha ugyanis mindig aszerint alakítod a viselkedésedet, de még a ruházatodat is, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint mindenki más. Merj különbözni a többiektől, merj másként öltözni, merd vállalni a véleményedet még akkor is, ha ez nemtetszést vált ki az emberekből!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé túlpakoltad a hátizsákodat, nehezen tudod a nagy súlyt cipelni, ennek következtében tehát a hét utolsó munkanapjáta kezdesz összeroskadsz alatta. Túl sok minden nyomja most a válladat, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos zsákból, könnyebb lesz a dolgod. Nem vagy ugyanis magashegyi serpa, ennek megfelelően nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél annak érdekében, hogy másoknak könnyebb legyen a csúcs elérése. Hidd, el, jobban teszed, ha megszabadulsz legalább a terhek egy részétől, akkor talán magadra is jut némi energiád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján teljesen új feladatban próbálhatod ki magad, amelyhez hasonlóval még nem találkoztál. Épp ezért az első pillanatban megremegnek a lábaid, hiszen nem tudhatod, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy sikerélményt szerezhess. Ne aggódj, szerencsére nem vagy egyedül, vannak olyan emberek körülötted, akik jócskán rendelkeznek megfelelő tapasztalattal és készen állnak segíteni neked. Ne habozz tehát, ragadd meg a kezüket és hagyd, hogy bevezessenek a dolog csínjába-bínjába, s jól figyelj, amikor beavatnak a részletekbe, mert később magadnak kell majd megbirkóznod a feladattal. Ha jól megjegyzel mindent, s ha nem kezdesz semmiféle magánakcióba, akkor olyan élményben lehet részed, amelyre régóta vágytál!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Tűpontos tervrajzzal rendelkezel egy bizonyos feladat teljesítésének kapcsán, miközben azzal is tisztában vagy, hogy az átlagosnál nagyobb kockázatot vállalsz, mindenáron el szeretnéd azonban érni a kitűzött célodat. Ennek érdekében képes vagy gyakorlatilag bármilyen szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre, arra sem ügyelve, hogy közben esetleg eltaposol valakit. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget, s biztos, hogy megéri közben kockára tenni az emberi kapcsolataidat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, s elmondja, mit és hogyan kellene csinálnod, szerinte ugyanis ő tudja, mi a helyes megoldás. Te azonban pontosan tisztában vagy vele, hogy az illető hozzád képest nem rendelkezik elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy folyamatosan ossza az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat kívánod járni, ehhez viszont nincs szükséged külső segítségre, illetve állandó kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakinek abszolút bejön a stílusod, szeretne minél közelebb kerülni hozzád, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen magadba zárkózó, nyiss mások fel felé, felnőtt emberként ugyanis el kell tudnod dönteni, hogy milyen utat választasz, milyen szándékkal lépsz mások felé. Határozz meg egy bizonyos, számodra is elfogadhatót cselekvési keretet, s ezen belül mozogj, légy kommunikatív, s nyiss a világ felé. Ne aggód, a nyitottság még nem jelenti azt, hogy, azonnal házassági ajánlatot kapsz valakitől!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy ideje kacérkodsz valakivel, akivel tulajdonképp egyfajta macska-egér játékot játszol, az elmúlt időszakban azonban benned kissé átalakultak az érzések és beleszerettél az illetőbe. A hét utolsó munkanapján elhatározod tehát, hogy színt vallasz neki, ugyanakkor félsz az elutasítástól is, ez nagyban meggátol abban? hogy cselekedj. Szedd össze magad, főzz egy finom vacsorát, hívd meg, kérdezz rá, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád, találd tehát meg a hozzá vezető egyenes utat. Hidd el, így egyszerűbb lesz, ellenkező esetben a mesterkedésed vége könnyen az lehet, hogy lehajtott fejjel kell majd elkullognod.

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, abszolút a maximumon teljesítesz, meggyőződésed szerint professzionálisan teszed a dolgodat, ennek ellenére akad valaki, aki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá, mi ennek az oka, abban az esetben tulajdonképp az idők végezetéig küszködhetsz, a tevékenységed megítélésében nem fog semmilyen kedvező változás bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz az illetővel és megpróbáljátok tisztázni, hogy mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy a munkádat nagyobb elismerés övezze. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, nem igaz?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mostanában egyre többször motoszkál a fejedben a gondolat, hogy a magánéleted alakulhatna jobban, illetve szebben is. Borzasztóan frusztrál a tudat, hogy bár úgy tűnik, hogy körülötted mindenkinek teljesen sínen van a karrierje, a szerelmi élete, valahogy te mégis a mocsárban rekedtél. Ne másokra koncentrálj azonban, ne azzal legyél elfoglalva, hogy ki hol tart, te csak cselekedj úgy, ahogy az értékrended diktálja. Ne légy elégedetlen, semmi sem történik ok nélkül, most épp ezen a ponton kell állnod, ne siettess semmit, értékeld a jelenedet, meglátod eljön majd a te időd is!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok mindent csinálsz egyszerre, ami meg is látszik az eredményeiden. Mivel a jelenleg folytatott tevékenységeid hatással lesznek a környezetedre is, így most kell lassítanod a tempón és átgondolnod mindent, a kapkodás ugyanis semmi jóra nem vezet. Ülj le, dolgozz ki egy megfelelő tervet, s annak megfelelően cselekedj. Ha szükségét érzed, kérj segítséget, vonj be másokat is a folyamatba, mert csapatban sokkal könnyebben megy minden. Egyébként is igazi csapatjátékos vagy, a közös munka tehát nem fog gondot okozni neked!