Napi horoszkóp február 11: az Oroszlánok végre kikapcsolódhatnak, a Mérlegek új helyzetben próbálnak meg boldogulni

Borítókép: Napi horoszkóp február 11: az Oroszlánok végre kikapcsolódhatnak, a Mérlegek új helyzetben próbálnak meg boldogulni Forrás: Pixabay by nymixArt
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 11.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan vágysz egy bizonyos feladat tekintetében a sikerre, a jelenleg meglévő önbizalmad azonban túl kevés ahhoz, hogy az valóban kézzel fogható legyen számodra. Mivel nem elég csupán álmodoznod, valódi tettek nélkül a küszöbig sem fogsz tudni eljutni, épp ezért eljött az idő, amikor el kell határoznod magad annak érdekében, hogy ne csak álmokból építs légvárat. Határozd el magad és tegyél meg mindent azért, hogy emlékezetessé tedd a saját életedet.!Bátran hagyatkozz a hetedik érzékedre is, és szinte biztosan sikerül elérni, amire olyan nagyon vágysz!

BIKA (április 21-május 20)

Kezdesz valakivel viszonylag szoros kapcsolatba kerülni, a környezeted mégis óvatosságra int az illetővel kapcsolatban. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hiszen nem tudod, hogy másoknak higgy vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hiszen nem tudhatod, hogy a többiek aggodalma mégis min alapszik, s ha azt komolyan veszed, akkor vajon miről maradsz le. Van ebben így is, úgy is kockázat, ezért ne ringasd magad hamis illúziókba, hisz ha végül a környezeted állításai bizonyosodnak be, akkor bizony nagyot fogsz hasalni, s nyolc napon mindenképpen túl gyógyuló sérüléseket szerzel!

IKREK (május 21-június 21)

Heves vérmérsékletednek köszönhetően időnként hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, amelyekben igazságtalanságot vélsz felfedezni, ez azonban konfliktushelyzetbe sodorhat. Próbálj inkább kompromisszumkészen hozzáállni a vitás kérdésekhez, igyekezz megtalálni a közös hangot a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp nem vagy kibékülve önmagaddal és akkor törnek fel vulkánként az érzelmeid, amikor valaki rátapint a gyengeségeidre. Járj utánuk, igyekezz rendezni mindent, ami zavar és meglátod, sokkal élhetőbb lesz az életed!

RÁK (június 22-július 22)

Az a fajta ember vagy, aki mindenáron önállóan éli az életét, aki szeret minden körülmények között önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább magad oldod meg a nehezebb szituációkat is. Vannak azonban olyan helyzetek, amelyek a te képességeiden is túlmutatnak, s melyek kapcsán bizony sokkal jobban teszed, ha nem húzod az időt és mihamarabb segítséget kérsz valakitől, akit elég megbízhatónak tartasz. Nem szégyen az, ha néha mankót igényelsz, az a makacsság, amivel megoldanál bizonyos szituációkat, az képes lesz a hátrányodra válni hosszútávon. Próbáld elfogadni, hogy a te is halandó ember vagy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egész héten meg sem álltál, itt az idő tehát, hogy a hét utolsó napján átadd magad a pihenésnek és a felhőtlen kikapcsolódásnak. Add meg a módját, menj el a barátaiddal egy hangulatos étterembe, egyél-igyál nagyokat, vagy ha nem vágysz nagy társaságra, maradj otthon a szerelmeddel, töltsetek el egy romantikus napot, amikor csak egymásra koncentráltok. Meglátod, ha feltöltődsz egy kicsit energiával és boldogsághormonnal, rögtön másként fogod látni a világot és újúlt erővel ugrasz majd ismét a tennivalókba. Add át magad a lazításnak és használd ki az időt, ami neked is jár!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly döntést hozol a hét utolsó napján, s bár hosszú ideje rágódtál ezen, de ma végre elhatározásra jutsz. Kimondtad, amit ki kellett, emiatt azonban felemás a hangulatod is, mert egyes múltbeli történések végére nem sikerült igazán a saját szándékaid szerint pontot tenni. Ezen viszont már nem érdemes rágnod magad, hisz ami elmúlt, azon úgysem lehet változtatni. Tekints inkább a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amelyek elterelik a figyelmed, hisz neked is időre van szükséged ahhoz, hogy minden leülepedjen benned. A Tegnap elmúlt, a Holnap pedig előtted van, tele új lehetőségekkel,amelyeket kár lenne kihagyni csak azért, mert leragadtál a múlt történéseiben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán találod a helyed egy új helyzetben, abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad, emiatt egy kis frusztrációt és motiválatlanságot érzel. Semmi baj nincs ezekkel a szituációkkal, igyekezz megtalálni benne azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem megy elsőre úgy, mint a karikacsapás, ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, amelyek lendületet tudnak adni a továbblépéshez! Fel ne add az első utáni pillanatban, mert örökké bánni fogod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra fontos ügy részletein dolgozol még a hét utolsó napján is, emiatt gyakorlatilag minden más tevékenység és feladat háttérbe szorul, megfeledkezel arról is, ma lenne lehetőséged átadni magad a pihenésnek és a kikapcsolódásnak. Bizonyosan fontos az, amit most csinálsz, ám igyekezz kicsit lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és add át magad a pihenésnek. A következő hét egyébként is elég túlterhelt lehet számodra, most kell tehát kihasználnod az időt, hogy feltöltődj!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, elérkezett a változások ideje, amikor olyan területek felé indulhatsz, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged és noha tudod, hogy ez némiképp megbonyolítja majd az életed, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogy a mondani szokás, aki nem mer, az nem is nyer!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp imponálni szeretnél valakinek, aki azonban valahogy észre sem akarja venni a jelenlétedet. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hiszen kezdesz kifogyni a kifogyhatatlannak hitt női praktikákból. Ha azonban kicsit visszaveszel a lelkesedésből és megpróbálod rövid időre hanyagolni, talán rá fog jönni az illető, hogy hiányzik neki a pezsgés, amit akkor érzett, amikor egyfolytában ott legyeskedtél körülötte. Hidd el, ha egy picit tartózkodóbb vagy, és kevesebbet adsz magadból, nem lesz annyira lehetetlen vállalkozás meghóditani a kiszemelt áldozatot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem a várakozásoknak megfelelően fog elsülni az egész, ám mivel nem szeretnéd, hogy az egész dugába dőljön, próbálj itt-ott finomítani a részleteken. Érdemes aprólékosan belemerülnöd a folyamatba, hiszen sok múlhat ezen, arról nem is beszélve, hogy emberfeletti energiád fekszik már benne. Ne add fel semmiképp tehát, hidd el, a kitartásodnak a végén meglesz a maga gyümölcse, melynek nyomán roppant büszke leszel magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Szeretsz a részletekben elmerülni, időnként túlságosan a dolgok mögé akarsz látni, mindenen rajta tartod a szemed, mely azonban rendkívül fárasztó, hisz a legnagyobb igyekezeted ellenére sem lehetsz minden fontos információ birtokában. Ha pedig ez így van, az eseményekre sincs feltétlenül hatásod, tehát jobban jársz, ha legalábbis bizonyos keretek között az elveidhez sem ragaszkodsz mindig görcsösen. Vannak dolgok, amelyek kimenetelét úgysem tudod magad befolyásolni, ezeket érdemes elengedni. Törődj inkább azokkal az ügyekkel, amelyek téged közvetlenül érintenek és a sorsod alakulását érdemben befolyásolhatják!