Napi horoszkóp augusztus 30.: a Mérlegek súlyos tehertől szabadulhatnak meg, a Halakra tanulságos nap vár

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 30.: a Mérlegek súlyos tehertől szabadulhatnak meg, a Halakra tanulságos nap vár Forrás: Unsplash by Edu Lauton
A hét második napjára is izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Komoly döntés terhe okoz álmatlan éjszakákat, folyamatosan azon kattognak a fogaskerekeid, hogy miképp foglalj állást egy olyan helyzetben, amelyben egyelőre a sötétben tapogatózol. Fogalmad sincsen ugyanis, hogy hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, a döntésed milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Hidd el, a helyzet nem is olyan megoldhatatlan, mint amilyennek jelen pillanatban tűnik!

BIKA (április 21-május 20)

Jelen pillanatban elég foghíjas eszköztárral, egyedül küzdesz azért, hogy elérd a kitűzöt célodat, mely hatalmas falatnak tűnik. Arról nem is beszélve, hogy egyszál magadban indulsz csatába, senki nincs, aki akár lelki támogatást nyújtson. Amíg azonban nincs meg részedről a megfelelő taktika, addig elég halvány esélyed van a siker elérésére, érdemes tehát megállnod és végigzongorázni fejben a darabot. Ugyan ebben a helyzetben úgy tűnik, senki nem eped el azért, hogy segítséget nyújtson, mégis kérj meg egy hozzád közel álló személyt, hogy legalább az aggályaidat megoszthasd vele. Nem kell semmire kötelezned, de ha már könnyíthetsz a lelkeden, az is jelent valamit! Néha valóban nagyon félelmetesnek tűnik ugyanis minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal.

IKREK (május 21-június 21)

Kellemes csalódás ér a hét második napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, de kifejezetten jó hatással lesz a jövődre nézve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, hiszen az élet megoldotta a poblémát és segített megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a közvetlen környezetedben feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Roppant jól esik a gesztus, amit nyújt, érzed ugyanis, hogy minden körülmények között számíthatsz az illetőre. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kötelék lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a kollégáid között, aki teljesen túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát, már-már olyan dimenziókba emelve, ami kissé zavaró a számodra. Folyamatosan körülötted legyeskedik, gyakorlatilag levegőhöz sem enged jutni, egyfajta levakarhatatlan pattanás-érzetet keltve benned. Mielőtt azonban végleg elküldöd, érdemes elgondolkodnod, hogy valóban esélytelen a közös jövőtök vagy érdemes-e egy esélyt a dolognak. Amennyiben előbbi tézis állja meg a helyét, abban az esetben nyíltan és egyenesen hozd a másik tudtára, hogy teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te egyelőre nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető az akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed, neki viszont rengeteg álmatlan éjszakát okozol! Ne feledd: a harag csak mérgezi a lelkedet!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!