JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok kivívhatják a környezetük elismerését, a Vízöntőknek pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok kivívhatják a környezetük elismerését, a Vízöntőknek pihenésre van szükségük Forrás: Getty Images
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Olyasvalamibe kezdesz a hét második felében, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hisz te vagy az első, aki ebbe a fába vágja a fejszéjét. Amennyiben azonban vállaltad a dolgot, akkor bizony vértezd fel magad önbizalommal, hittel, akaraterővel és minél hamarabb indulj el az úton, hiszen nem érdemed tovább halogatnod. Inspiráljon az, hogy úttörő lehetsz a dologban és amennyiben sikerrel jársz, abban az esetben mindenki téged akar majd követni. Így bizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és a tehetség van benned! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Akad a környezetben valaki, akinek minden mozdulata az agyadra megy, szörnyen nyomasztónak ítéled meg a társaságát, mert úgy érzed, elszívja az összes energiádat, és nem marad erőd a számodra értékes emberekre figyelni. Igyekezz tehát vele úgy kommunikálni, hogy érezze, nem vagytok egy hullámhosszon, mindezt mégis úgy add a tudtára, hogy ne bántódjon meg tőle. Egyszerűen csak fel kell világosítanod, kit, mikor és hogyan érdemes megközelítenie, hogy ne váltson ki ellenszenvet, téged azonban abszolút kerüljön el. A kommunikáció fontossága elengedhetetlen faktor ebben a helyzetben!

IKREK (május 21-június 21)

Túl komolyan veszed a dolgokat, hajlamos vagy túlságosan rágörcsölni bizonyos helyzetekre, borzasztó teljesítménykényszertől szenvedsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a helyzet megkívánja, abban az esetben képes vagy lógó nyelvvel, hason csúszva is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha így éled az életedet, meg kell tanulnod elengedni bizonyos dolgokat, igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, hisz nem az Univerzum tetején állsz, ami azonban nem von le semmit az értékeidből, ezt ne feledd!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, a hét második felében megvilágosodsz bizonyos részleteket illetően, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Innentől kezdve azonban pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megoldd az egyenletet, amely eddig gyakorlatilag annyi ismeretlennel volt tele, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha kibogozd. Ne tétovázz sokat, fuss neki a megoldásnak, hisz ennél ideálisabbak nem is lehetnének a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt bonyolódik a helyzet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nem igazán mernek másoknak ellentmondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányodra válik. A hét második felében pontosan ilyen szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, s nemet kell mondanod valamire, amit nemcsak ostobaságnak tartasz, hanem nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében végre sikerül befejezted azt, amivel a feletteseid megbíztak, így nyugodt lelkiismerettel adod tehát át magad más programoknak. Kapcsolódj ki nyugodtan, menj el a barátaiddal valahova, ahol nem kell folyton a kötelességeidre gondolni, nem kell folyton mások elvárásainak megfeleli, ahol egyszerűen csak hátradőlhetsz és élvezheted a nyugalmat vagy épp a nyüzsgést, a lényeg, hogy azt csinálhatod, amihez kedved van és jól esik. Töltődj fel, mert a nyakadok a következő kihívás!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eddig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad megfelelően egyengetni az útját, most viszont itt az ideje, hogy a saját életedre és a saját boldogságodra koncentrálj. Járj nyitott szemmel és szívvel, mert sosem tudhatod, kit sodor utadba a sors és ki lesz az, aki mellett ténylegesen kiteljesedhetsz majd. Amennyiben megtaláltad őt és úgy érzed, ketten alkottok egy egészet, ne engedd el, tégy meg mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok őszinte és szeretetteljes legyen! Sok boldogságot Nektek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, a hét második felében egy bizonyos ügyben egyedül maradsz a véleményeddel, hiszen a körülötted élők gyakorlatilag szöges ellentétét gondolják annak, amit te. Általában nem vagy az a kifejezetten szégyenlős típus, bátran mered vállalni az álláspontodat és ki is állsz érte, ha a helyzet úgy hozza, hogy érdemes. Mivel azonban jelen esetben azt érzed, hogy a mondanivalód süket fülekre talál, ráadásul még támadások is érhetnek miatta, jobb, ha a saját nyugalmad és lelki békéd érdekében inkább hátat fordítasz és csendesen elballagsz. Ki akarna mezítláb, az égő parázson futkározni? Hidd el, nem éri meg!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezeted elismeréssel tekint rád a hét második felében, olyasmit teszel ugyanis, amit mások nem mernének hozzád hasonló bátorsággal megtenni, ráadásul mindez a közösség érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a Világ megmentőjére, mégis érdemes óvatosan kezelned a népszerűséget, ne engedd, hogy a dicsőség fejedbe szálljon. Élvezd a sikert, hisz a te nevedhez fűződik, ne fürödj azonban túl hosszan a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

BAK (december 22-január 20)

Olyan helyzetben találod magad a hét második felében, amely elég ismeretlen számodra, ezen kívül váratlan következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem állsz két lábbal a földön. Ennek megfelelően gondolkodj racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb cselekedj! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint annak előtte hitted volna, csupán bátorság és tenni akarás kell hozzá! Sokszor sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell és úgy, ahogyan azt a helyzet megkívánja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Eléggé el vagy az utóbbi időben foglalva, gyakorlatilag megállás nélkül futsz körbe a mókuskerékben. Úgy érzed, nem tudsz kiszállni, mert abban az esetben összeomlik minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod, az a bizonyos pohár ugyanis lehet félig üres, meg félig tele is, ha pozitívan állsz hozzá. Ha szükséged van egy kis pihenésre, engedj meg magadnak egy-két napot, amikor töltődhetsz, inspirálódhatsz, ismét 100%-os formába kerülhetsz, mert ennek így, hosszútávon semmi értelme nincsen. Meglátod, jót tesz majd, ha kicsit töltöd az akkumulátorodat!

HALAK (február 20-március 20)

Annyira lassan haladsz egy munkával a hét folyamán, hogy azt gondolod, soha nem érsz a végére, így is nem lesz semmilyen eredménye, ezért jobb lenne most abbahagyni, s nem vesztegetni tovább az időt az egyébként jelentéktelennek tűnő dologra. Mielőtt azonban csapot-papot otthagynál, előtte érdemes jól meggondolni, hiszen az eddig befektetett munka, fáradtság és energia mind-mind kárba veszne és hiábavaló lenne. Gondold tehát át mégegyszer, hogyan és miként működhetne hatékonyabban a dolog, ha kell, változtass az eddigi taktikán és meglátod, felgyorsulnak az események, csak egy kis kitartásra lesz szükséged!