Napi horoszkóp április 29.: a Mérlegek fontos ügyért küzdenek, a Bakok karrierje jó eséllyel mérföldkőhöz érkezett

Borítókép: Napi horoszkóp április 29.: a Mérlegek fontos ügyért küzdenek, a Bakok karrierje jó eséllyel mérföldkőhöz érkezett Forrás: Pexels by Anna Shvets
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 29.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút köztudott rólad, hogy az esetek döntő többségében látszólag elfogadó, beletörődő vagy, abszolút nem ellenkezel, gyakorlatilag szerényen elfogadod, bármit is dob a gép. Ez alapvetően igaz is rád, vannak azonban helyzetek, amelyekben -lévén, hogy tökéletesen a helyén van a szíved- bizony szívesen hallatod a hangodat, ha megbántva érzed magad. Hisz attól, mert nem kiabálsz minden percben, attól még igenis megvan a saját véleményed mindenről és mindenkiről. Egyszer, s mindenkorra tedd tehát világossá mindenki számára, hogy nem kell ahhoz hangoskodni, hogy az ember érvényt szerezzen a szavainak! Mások respektjét ki lehet vívni másképp is!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján kellemetlen helyzetbe kerülsz egy bizonyos személlyel, akivel általában meg tudjátok találni a közös hangot, ma azonban a hiányos kommunikáció miatt elbeszéltetek egymás mellett. Ez a pillanat az, amely ráébreszt arra, hogy tulajdonképp egészen addig tudtok jól kijönni, amíg te osztod az illető véleményét, attól kezdve, hogy másképp vélekedtek valamiről, azonnal ki vagy közösítve. Eljött tehát az idő tisztázni, hogy tisztázzátok a sérelmeket és tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ha sikerül mindent megbeszélnetek és túlléptek a sérelmeken, minden vissza állhat a régi kerékvágásba és végre úgy fogod te is érezni, hogy igenis volt értelme a konfliktushelyzetbe beleállni. Légy bátor és őszinte és akkor mindenki előtt tiszta lesz, hogyan is illik hozzád viszonyulni!

IKREK (május 21-június 21)

Szeretnéd, ha a szerelmi életedben minden a terveid szerint alakulna, rá kell azonban ébredned, hogy nem tudsz a Hamupipőkére alapozni, hisz az Élet bizony nem egy tündérmese, te pedig nem a cipőjét elveszített hercegnő vagy! Vannak olyan helyzetek, amikor áldozatot kell hoznod a saját boldogságod érdekében, noha nagyon nehezen hozod meg ezeket az áldozatokat. Hidd el, ha döntesz és cselekszel, sokkal könnyebben jön a szerelem is! Ha nem mersz, nem fogsz nyerni sem! Ne az elveszetnek hidd cipődet várd vissza, tegyél azért, hogy boldog lehess!

RÁK (június 22-július 22)

Bátran vállaltál el egy feladatot, nem vagy azonban annyira biztos benne hogy egyedül sikerülhet abszolválnod, nem rendelkezel ugyanis annyi tapasztalattal, amennyire szükséged lenne ahhoz, hogy pozitív eredményt mutathass fel a végén. Nem kell azonban kétségbe esned, hisz bőven akad segítség a környezetedben. Egyetlen egy dologra vigyázz, olyasvalaki kezét ragadd meg, aki később nem veszi el az érdemeidet! Hiszen te nem a mások által elért eredményekkel szeretnél kérkedni, nem tudhatod azonban, hogy az, aki mankót nyújt, nem fog-e kigáncsolni vele! Légy körültekintő! Nem szégyen az, ha kikéred mások véleményét, ez most nem az a vetés, amit egyedül kell learatnod, de arra is ügyelj, kivel aratsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Néhány héttel ezelőtt találkoztál valakivel, akivel elsőre abszolút nem szimpatizáltál, mitöbb kifejezetten ellenszenvesnek találtad, ahogy azonban teltek a napok, annál közelebb kerültetek egymáshoz, neked pedig jobban izgatja a fantáziád, hisz most már kíváncsi vagy, hogyan is tudnád elcsábítani az illetőt. Édes a bűnbe esés, azonban légy óvatos, ha leszáll a rózsaszín köd, egyre nehezebben fogsz tudni objektíven látni egyes szituációkat. Mielőtt tehát belevágsz egy új kapcsolatba, nem árt tisztázni, mit vársz el a másiktól, ellenkező esetben nem túl korrekt dolog a más kárára próbálgatnod a vonzerődet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a megszokottnál veszélyesebb kalandra próbál rávenni, te pedig gondolkodás nélkül mondanál igent a dologra. Igaz, ami igaz, nem lehet folyton a négy fal között mozogni, időnként feljebb kell tolni a határokat, mert így soha nem fogsz új dolgokat megtapasztalni, ám ne mindenáron akard bebizonyítani saját magadnak is a rátermettségedet. Légy bátor, ugorj fejest a kínálkozó lehetőségbe, ne ész nélkül akarj azonban ilyen feladatokra vállalkozni. Hidd el, sokkal fontosabb a testi és mentális egészséged, mint egy akármilyen kaland! Csakis a megfelelő mérlegelés után mondj tehát igent!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Beláthatatlanul hosszú ideje küzdesz egy számodra fontos ügyért, mindent megteszel, hogy sikerüljön a végére érni és végre büszke lehess magadra. Mivel azonban nem volt egyszerű az eddig megtett utad, mérhetetlenül sok energiádat felemésztett már és a türelmed is eléggé fogytán van, épp ezért nagyon kell keresned a motivációt, hogy legyen még kitartás benned ahhoz, hogy átszakíthasd a célszalagot. Gondolj bele, mennyire fontos számodra a kitűzött célod elérése és ez alapján szedd össze magad az utolsó méterekre. Ne add fel, mert ugyan most még nem látod tisztán, de bizonyosan karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől!

A folytatásért kattints ide!