Napi horoszkóp április 14.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Szüzek megszállottan hajtják a sikert

Borítókép: Napi horoszkóp április 14.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Szüzek megszállottan hajtják a sikert Forrás: Unsplash by Kent Pilcher
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 14.

KOS (március 21-április 20)

Hajlamos vagy arra, hogy egyetlen sikertelen próbálkozás után hátat fordíts és feladd annak a célnak az elérését, amelyet kitűztél magad elé. Így azonban vajmi kevés esélyed van arra, hogy valódi sikereket zsebelhess be, ezáltal pozitív visszaigazolásokkal gazdagodj, amennyiben tehát valóban szeretnél a célszalagot átszakítva a dobogó tetején állni, abban az esetben érdemes sokkal kitartóbbnak lenned, hisz ellenkező esetben minden alakalommal feladod majd és elveszed magadtól a lehetőséget, hogy élményeket és tapasztalatokat gyűjts! Ugye te sem akarod ezt?

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli módon feldühít egy hozzád közelálló személy makacssága, nem tudod ugyanis semmiképp rábeszélni arra, hogy engedjen egy kicsit az elveiből annak érdekében, hogy békét köthessen azzal, akivel jó viszonyt ápolt a múltban, egy bagatell vita viszont elmérgesedett közöttük. Pontosan tudod, hogy nincs igaza az illetőnek, hogy csupán azon múlik a dolog, hogy ő hajlandó-e kompromisszumot kötni, ám valahogy minden próbálkozással falakba ütközöl. Nincs más hátra tehát, mint kiszállnod a békebíró szerepéből, ne akarj folyton két tűz között arra vigyázni, hogy meg ne égesd magad, éld ehelyett a saját életedet és bízd a Sorsra, hogy majd rendezi kettejük kapcsolatát. Te mindent megtettél, innentől kezdve semmi sem rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben nem nagyon jutott időd a testmozgásra, olyan rohanó életet élsz ugyanis, amely ritkán teszi lehetővé azt, hogy aktívan kapcsolódj ki két feladat között. Ma azonban az egyik barátnőd megismertet egy, a rohanástól teljesen távolálló mozgásformával, a jógával. Ez a belső nyugalmat igénylő tevékenység olyannyira kikapcsol, hogy az első pillanatban biztossá válik számodra, ezt bizony rendszeresíteni fogod az életedben. A testi-lelki egyensúly megtalálása ugyanis elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az a bizonyos gépezet olajozottan működhessen!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, az általad elvégzett alapos munka az, ami beérik a mai napon, olyasfajta elismerésben részesülhetsz ugyanis, amire álmodban sem mertél gondolni, ennek ellenére ma mégis beteljesedik. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy megérte annyi energiát belefektetned, hogy az idődet nem kímélve dolgoztál, hisz ez ma bőséggel fog kifizetődni! Arra azért érdemes ügyelned, hogy el ne szállj túlságosan a siker mámorában, hisz a hét utolsó munkanapján még teljesítened kell, hogy aztán lelkiismeretfurdalás nélkül adhasd át magad a hosszú hétvégének!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapja a megérzések napja, olyasféle dolgokat sejtesz ugyanis előre, amelyeket rajtad kívül senki más nem lát. Ez a különleges képesség lehetőséget teremt számodra, hogy még azelőtt küszöböld ki az esetlegesen felmerülő problémákat, mielőtt bármiképp fejfájást okozhatnának neked. Magad sem érted, mi az oka annak, hogy ma ennyi spiritualitás vesz körül, mégis roppant büszke vagy magadra, hisz egy kicsit sikerült visszaigazolást nyerned arról, hogy vannak olyan erők, amelyek időnként befolyásolják az életed akár pozitív, akár negatív irányba. Mostmár csak arra kell erősen koncentrálnod, hogy valaki bekopogjon egy doboz fánkkal és egy jó kis pletykával!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyannyira hajtod a sikerélményt, hogy sokszor hajlamos vagy előre inni a medve bőrére, mintegy teljesen biztosra véve a győzelmet még akkor is, amikor a táv felénél sem tartasz. Ez gyakran vezet csalódáshoz, hisz a siker nem mindig garantált még akkor sem, ha minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy legyen okod az ünneplésre. Épp ezért igyekezz tehát végig a munkára koncentrálni, ne azt lásd magad előtt, hogy a dobogó tetején állva pezsgőt fröcskölsz mindenkire, sokkal inkább érdemes arra összpontosítanod, hogy minden részletet aprólékosan kidolgozz annak érdekében, hogy a végén valóban a sikerre koccinthass! Hidd el, ez a hozzáállás sokkal kifizetődőbb lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, kissé beragadtál a mocsárba, nem tudsz továbblépni, csak állsz és figyeled, ahogy lassan lejjebb ereszkedsz benne. Mivel ennél sokkal több van benned, ne hagyd, hogy a természet ereje legyőzzön, inkább addig próbálj cselekedni, amíg van benned elegendő szufla. Szedd össze tehát magad és adj bele anyait-apait, hisz nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap és vajon lesz-e e még lehetőséged arra, hogy változtass. A Ma az, miből a legtöbbet kihozhatod, épp ezért ne késlekedj!

A folytatásért kattints ide!