Napi horoszkóp november 25.: a Bikák végre kikapcsolódhatnak, a Szüzeknek érdemes önmagukra is gondolniuk

Borítókép: Napi horoszkóp november 25.: a Bikák végre kikapcsolódhatnak, a Szüzeknek érdemes önmagukra is gondolniuk Forrás: Pixabay by GuillaumePreat
A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 25.

KOS (március 21. - április 20.)

Hosszú bizonytalanság után a hétvége első napján végre sikerülhet pontot tenned egy igen bonyolult ügy végére. Úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig őrlődhetsz két tűz között, amelyből bizony semmi jó nem származik. Ha elhatároztad magad, emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz mindenkinek jobb, ha világos helyzetet teremtesz. Legközelebb persze ne hagyj az utolsó pillanatra mindent, mert ha több időt adsz magadnak, alaposabban átgondolhatod a dolgaidat, a lépéseid várható következményeit. Ám ha már így hozta az élet, ne szégyenkezz, ez is te vagy!

BIKA (április 21. - május 20.)

A hétvége első napján kifejezetten jólesik az, hogy végre kiszabadulsz a taposómalomból, hogy nem nyomasztanak határidők, megoldatlan feladatok, s ezúttal az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy miképp pihend ki a heti fáradalmakat. Összpontosíts a szeretteidre, a barátaidra, hívd át őket, főzzetek valami finomat, beszélgessetek, társasjátékozzatok, nézzetek meg egy filmet, egyszóval élvezd a kikapcsolódásty Igyekezz feltöltekezni, hiszen ezek az emlékek adnak majd lendületet a jövő heti nagy rohanáshoz is!

IKREK (május 21. - június 21.)

Tele vagy új ötletekkel, olyasféle terveket szövegetsz, amelyek hosszútávon sikereket tartogatnak számodra. Amennyiben tehát valóban reális esély van arra, hogy kiteljesedhess végre, abban az esetben igyekezz precízen megrajzolni a tervrajzot és olyan embereket keresni magad mellé, akik vérbeli profik módjára tudnak működni és értenek az általad felvázolt helyzethez. A megbízhatóság sem utolsó szempont, olyan társakat válassz ki a küldetésre, akik nem fognak visszaélni a beléjük vetett bizalommal!

RÁK (június 22. - július 22.)

Olyasmiért kérnek számon a hétvége első napján, amelyhez a legkevésbé sincs semmi közöd, csupán távolról figyelted az eseményeket. Mielőtt tehát könyékig rántanak a dologba, igyekezz mihamarabb tisztázni magad és megértetni mindenkivel egyszer, smindenkorra, hogy te csupán kívülálló vagy a helyzetben, közel sem vagy érintett. Állj ki magadért, hisz ha most rád ragasztanak egy bélyeget, azt bizony nagyon nehezen kaparod majd le magadról. Légy határozott és meggyőző!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Olyasfajta meglepetésben lehet részed a hétvége első napján, amelyre abszolút nem számítottál, ráadásul akkora eszmei értékkel bír, amely különösen fontos számodra. Értékeld, amit kaptál és azt akitől érkezett, hisz nem minden nap kap az ember ilyesfajta visszajelzést másoktól. Ez a nap már a tiéd, senki nem veheti el azt a jóleső érzést, hogy érdemes mindig jónak és odaadónak lenni, hisz egy napon bőséggel megtérül az, amit másokért teszel!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Általában igyekszel mások érdekeit nézni, fontos számodra, hogy önmagad elé helyezz olyan ügyeket, amelyek a köz érdekeit szolgálják, ezáltal gyakran szorulsz háttérbe, a te ügyeid sokszor elvesznek a süllyesztőben. Nemes dolog ez a fajta hozzáállás, a másikon történő segíteniakarás, az áldozatkészség, ám eljött az idő, amikor önmagad érdemes előtérbe helyezned, mások érdekeivel szemben. Te is ugyanannyira számítasz, a sikereid, a boldogságod nem kevésbé fontosak, mint azoké, akik lehetséges módon nemhogy a tengert sem úsznák át érted, de még a pocsolyát sem lépnék át. Szelektálj, ne engedd magad kihasználni!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Ezen a hétvégén végre lehetőséged adódik arra, hogy olyasmiben próbáld ki magad, amely ugyan eddig távol állt tőled, mégis megdobja az adrenalinszintedet, ha csak rágondolsz. Bátran fuss tehát neki a kalandnak, hisz most van lehetőséged arra, hogy olyasvalamibe kóstolj bele, mely által életreszóló élményeket szerezhetsz. A karosszékben ülve, lányregények olvasásával nem fogod tudni teleírni az emlékkönyvedet, így tehát ideje felállnod és elindulni annak érdekében, hogy legyen mit mesélned az unokáknak! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Az utóbbi időben kezded elveszíteni a fonalat a nagy rohanásban, nem nagyon tudod már eldönteni, ki kivel van, mit miért csinálsz és hogy mi a végső cél. Mielőtt azonban teljesen elsodorna az ár, érdemes megkapaszkodnod és megpróbálnod átlátni a helyzetet, amennyiben ugyanis így mennek a dolgok tovább, végleg el fogsz veszni és korántsem garantált, hogy lesz olyan segítő kéz, amelybe belekapaszkodhatsz. Semmi más ne legyen tehát most fontos számodra, csupán csak az, hogy megértsd a kialakult szituációt, ezáltal megtudd tartani a fonalat és ne vessz el a rengetegben. Hidd el, sikerülni fog, minden csak az önmagadba vetett hit kérdése!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Olyasfajta véleménnyel találkozol szembe a hétvége első napján, amely a kendőzetlen kategóriából való, ennek okán rendkívül bántó kritikaként éled meg, ráadásul olyasvalaki szájából hangzik el, akit sokkal többre tartottál annál, minthogy ilyen könyörtelenül szembesítsen a gyenge pontoddal. Az elhangzott szavak kétségtelenül mellbevágóak számodra, épp ezért dühösnek is érzed magad, hisz abszolút nem gondoltad volna, hogy pont az az ember szembesít a negatívummal, aki a szívedhez közel áll. Nem érdemes azonban haragudnod, gondolj arra, hogy ez egy kiváló alkalom lehet az önkritika gyakorlására és arra, hogy szembenézz a hibáiddal. Ha kellő intelligenciával állsz a dologhoz, ahelyett, hogy az illetőre néznél ferde szemmel, akkor bizony más szemszögből látod majd a dolgokat!

BAK (december 22. - január 20.)

Nem várt fordulat húzza keresztül a számításaidat ezen a hétvégén, mely ráadásul azonnali beavatkozást igényel, téged pedig rendkívülien bosszantanak az ilyesfajta élethelyzetek, jobban preferálod a kiszámíthatóságot, a biztonsági zónát, nem szeretsz váratlan akadályokkal küzdeni. A dühöngés helyett azonban tekinthetsz másképp is a szituációra: az élet csak azoknak osztja az ilyesfajta kihívásokat, akik alkalmasak arra, hogy nagyobb akadályokat is megugorjanak. Állj tehát bele a feladatba két lábbal, teljesíts a maximumon és lépj tovább, ne mérgezd magad negatív gondolatokkal!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

A hétvége folyamán a legfontosabb célkitűzésed az, hogy mihamarabb végezz az elvégzésre váró teendőkkel, hisz borzasztóan szükségét érzed annak, hogy kipihend magad. Épp ezért próbálj mindent rendszerbe foglalni és olyanformán nekifutni a kötelező köröknek, hogy mindennek maradéktalanul pont kerüljön a végére, emellett pedig maradjon elegendő időd arra is, hogy kikapcsolódj. Menjetek el a barátnőiddel a bevásárló központba, biztosan vannak még Black Friday akciók a kedvenc boltjaidba, üljetek be valahova vacsorázni, beszélgessetek, tervezzétek a karácsonyi ajándékokat. Ezek a pillanatok a kedvenceid, amikor nincs rajtad nyomás, amikor egyszerűen csak átadod magad az élvezeteknek, használd tehát a hétvégét a feltöltődésre!

HALAK (február 20. - március 20.)

Egyszerre több helyen igyekszel a maximumon teljesíteni, ennek pedig a hétvége első napján meg is lesz a negatív előjelű következménye: olyan, az első pillanatban helyrehozhatatlan hibát véthetsz, amelyből igen-igen nehezen mászol majd ki. Ezen felül az összes energiádat elpazarolod olyasfajta dolgokra is, amelyekben ugyan teljesíteni szeretnél, de kevésbé értesz hozzájuk, ennek számolhatsz a következményével. Hidd el, nem kell mindig ezres fordulatszámon pörögnöd, időnként jóval hasznosabb, ha kevesebb kihívásban veszel részt, ezáltal több sikerélményed lehet. Koncentrálj az általad vétett hiba kijavítására, mentsd a menthetőt, legközeleb pedig ne akarj a kompetenciahatáraidon túllépni!