Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

Borítókép: Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak Forrás: Unsplash by Pawel Czerwinski
A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 29.

KOS (március 21. - április 20.)

Váratlan akadály kerül az utadba a hónap utolsó napján, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért annak érdekében, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes levetkőznöd a félelmeidet és frusztrációidat, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

BIKA (április 21. - május 20.)

Az az érzésed, hogy valaki a környezetedben felajánlja ugyan a segítségét, ezt azonban nem minden hátsó szándék nélkül teszi. Teljesen abban a tudatban él ugyanis, hogy te leragadtál egy kisgyerek szintjén, aki azért fogad el egy cukorkát, mert azt valaki kedvesen, mosolyogva kínálja. Gyorsan tedd azonban világossá az illető számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még az álságosság, az alakoskodás terhét is a nyakadba vedd. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszi, ha tovább áll, te ugyanis egyetlen percig nem tűröd magad körül az ilyen ártó embereket!

IKREK (május 21. - június 21.)

Az utóbbi időben nem nagyon számíthatsz a szerencsédre, ennek köszönhetően számos kezdeményezésed úszik el az árral és ez meglehetősen frusztrál. Valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked valamit még meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

RÁK (június 22. - július 22.)

A hónap utolsó napja olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat és akkor oda a nagy népszerűség, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj forró fejjel, ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, sokkal inkább igyekezz racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzetet, hogy végül learathasd a babérokat. Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, rólad pedig köztudott, hogy ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul egy bizonyos helyzet a hónap utolsó napján, kezdenek ugyanis a szálak teljesen összegabalyodni, emiatt te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, minél inkább igyekszel ugyanis elkerülni a bukást. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataidat és higgasztod le magad, nem is fogod tudni sehogy sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat és az a bizonyos detonáció sem következik be. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a katasztrófát mindenáron el kell kerülnöd!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Borzasztóan frusztrál a tudat, hogy annak ellenére sem találod valakivel a közös hangot a közvetlen környezetedben, hogy te már minden fronton igyekeztél nyitni az illető felé. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, egyedül küzdesz ezért a kapcsolatért, épp ezért szomorúan kell rájönnöd, hogy valószínűleg nem ugyanazt a nyelvet beszélitek, hisz ha jelentene neki bármit az, hogy mi mindent teszel meg a kapcsolatotokért, akkor bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, hiszen nem mindenkiért érdemes. Engedd el és lépj tovább!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Végre sikerül a célegyenesbe fordulnod egy bizonyos ügyben, amely épp jókor jött, hisz mostanra már kezdtél teljesen kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen. Pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig. Meg tudod csinálni, gyerünk!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Olyasmi történik a hét második felében, amire nem számítottál, ám valamiképp kezelned kellene a kialakult szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől érthető módon megrémülsz, amennyiben azonban veszel egy mély levegőt, abban az esetben rájöhetsz, hogy rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, a kreativitásod sincs utolsó helyen, ha tehát nem félsz használni a kvalitásaidat, akkor bizonyosan nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj meg a két lábadon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Egy meggondolatlan lépés lesz az, ami meghatározhatja az eredményt egy bizonyos ügyben a hét második felében, mely rendkívüli módon felbosszant. Mielőtt azonban meggondolatlan lépést tennél, mellyel jó eséllyel tovább romlana a helyzet, előtte igyekezz mindenképp hideg fejjel végiggondolni az egész folyamatot, sorakoztasd fel azokat az opciókat, amelyek lehetséges módon kozmetikázhatnak az eredményen, majd úgy korrigálj, hogy abban van némi ésszerűség is. Abszolút nem a lehetetlennel küzdesz, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

BAK (december 22. - január 20.)

Olyan helyzetben találod magad a hónap utolsó napján, amelyben gyakorlatilag értetlenül állsz mások viselkedése előtt. Ennek okán nem is érzed magad túl komfortosan, szíved szerint hátat fordítanál az egész szituációnak. Mivel az embereket azonban megváltoztatni nem tudod, épp ezért igyekezz elfogadni a tényt, hogy neked kell rugalmasabban kezelned bizonyos élethelyzeteket. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szabad vagy nem érdemes kiállnod a véleményed mellett, minden csupán rajtad múlik. Nem tudsz mindig a népszerűség csúcsán lenni, de nem is ez a cél, inkább az, hogy te, magad minden szempontból komfortosan érezd magad!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

Mások számára abszolút úgy tűnik, hogy érdektelen vagy egy bizonyos dolgot illetően, hogy neked teljesen mindegy az eredmény, ennek okán kissé ellenszenvvel tekintenek rád. A felszín alatt azonban teljesen más van, hiszen ha valaki, akkor te pontosan tudod, mennyire ingoványos a talaj, hogy mennyi kockázat van az egész útvonalban, attól azonban, mert nem rohangálsz eszeveszett kétségbeeséssel körbe, még korántsem jelenti azt, hogy nem aggodalmaskodsz a végeredmény miatt. Ne foglalkozz tehát azokkal, akik ferde szemmel néznek rád, fogalmuk sincsen ugyanis, hogy legbelül mit érzel. Akik a legközelebb állnak hozzád, ők úgyis tudják, hogy mi is van benned!

HALAK (február 20. - március 20.)

A hét második fele tökéletesen alkalmas arra, hogy kicsit átadd magad a romantikának és a pároddal egymásra koncentráljatok. Legyél nyitott új dolgokra, ne akarj irányítani, hagyd, hogy a szerelmed lepjen meg valamivel. Rohanó életetek okán nem sokszor van lehetőségetek egy kis lopott időt kettesben tölteni, ám ma végre minden a terveitek szerint alakul és semmi nem állhat az utatokba. Zárkózzatok el a világ elől csak kettesben, vagy menjetek el egy romantikus vacsorára, aztán otthon összebújva nézzetek meg otthon egy jó kis akciófilmet. Beszélgessetek, légy érdeklődő és nyitott, hiszen ezzel csak közelebb kerültök majd egymáshoz!

Nézd meg a lenti galériánkat is!