3 csillagjegy, akiről azt gondolnád, tele van önbizalommal, pedig csak mutatja!

Borítókép: 3 csillagjegy, akiről azt gondolnád, tele van önbizalommal, pedig csak mutatja! Forrás: Pixabay/RAEng_Publications
Garantáltan meg fogsz lepődni, hogy melyik az a 3 csillagjegy, amelyiknek szinte kórosan kicsi az önbizalma, miközben kívülről pont az ellenkezőjét mutatja.

Biztosan sokszor megtörtént már veled is, amikor először találkoztál egy emberrel, hogy tévesen alkottál róla véleményt az első benyomásaid alapján. Aztán ahogy jobban megismerted, kezdett árnyaltabbá válni a róla kialakult kép. Így lehet ez azzal a 3 csillagjeggyel is, akikről az asztrológusok azt állítják, bár látszólag tele vannak önbizalommal, belül sokszor élnek meg bizonytalanságot, ezért hajlamosak mások véleményére hagyatkozni.

A szakemberek szerint azzal nincs semmi gond, ha olykor megkérdőjelezzük a saját álláspontunkat és mások véleményének a hatására kicsit finomítunk rajta vagy bizonyos kérdésekben tanácsot kérünk tőlük. Az azonban már a némileg problémás kategóriába tartozik, ha képtelenek vagyunk dönteni és állandóan bizonytalankodunk a saját döntéseink helyességét illetően, ezért inkább másokra hallgatunk. Pedig a következő 3 csillagjegyre ez nagyon is jellemző!

Oroszlán

Ki hinné, hogy az ambíciózus, karizmatikus, születetten vezető habitusú és tehetségű Oroszlánokat is olykor kétségek gyötrik saját döntésük helyességét illetően? Pedig így van! Hiába a magabiztosság álcája és a sok csodáló, akik jellemzően körbeveszik a jegy szülötteit, ez a hallatlan keménység és céltudatosság csupán egy felvett szerep, amit az Oroszlánok azért alakítottak ki, hogy másokra jó benyomást tegyenek. Belül azonban rettegnek tőle, hogy a rajongóik egyszer csak hátat fordítanak nekik, mert rájönnek, ők valójában nem is azok, akinek mutatják magukat.

Forrás: Pixabay/Geralt
Az Oroszlánok rettegnek tőle, hogy a rajongóik egyszer csak hátat fordítanak nekik, mert rájönnek, ők valójában nem is azok, akinek mutatják magukat.

Ha van az ismeretségi körödben Oroszlán, biztosan megfigyelted, hogy nagyon figyelnek a külsőségekre, a látszat mindennél fontosabb nekik. Szeretnek a középpontban lenni, másokat megnevettetni és folyamatosan azt lesik, hogyan nyerhetnék el a társaság tetszését. Éppen ezért esnek gyakran abba a csapdába, hogy inkább azt csinálják, amit elvárnak tőlük, semmint azt, amit ők maguk is úgy gondolnak, hogy az lenne a helyes megoldás.

Szűz

A Szüzek mindenre képesek a siker érdekében. Ez különösen a szakmájukban igaz rájuk: mindent megtesznek azért, hogy minél magasabbra jussanak és elismeréssel vegyék őket körbe. Ők azok, akik a rájuk bízott feladatokat csodálatra méltó precizitással, 150 százalékon teljesítik és akár a hét minden napján túlóráznak, ha arra van szükség (és sok esetben akkor is, ha nem). Ezzel a túlzott ambíciózussággal azonban rengeteg irigyet szereznek maguknak. A Szüzek pedig hajlamosak nem észrevenni, ha valaki csak azért kritizál, mert rossz szándék vezeti. „Hiszen ők csak a munkájukat végzik, úgy, ahogyan az másoktól is elvárható, mi ebben a kivetnivaló?” – gondolják.

A Szüzek gyakran kerülnek ezért olyan helyzetbe, hogy a kollégáik nyíltan kritizálják őket és összefognak ellenük, amit ők persze nagyon a szívükre vesznek, még akkor is, ha a vádaknak semmi alapja nincs, pusztán rosszindulatból fakadnak. Egy Szűz először inkább magában keresi a hibát, semmint hogy másokról azt feltételezze, igaztalanul lázadtak fel ellene.

Forrás: Pixabay/51581
A Szüzek a munkában 150 százalékot nyújtanak és hajlamosak a munkamániára.

Rák

Ami a Szüzek számára a munka, a Rákok számára a család: a „minden”, az életcél. A Rákok családi környezetben szinte kivirágoznak és mindent megtesznek érte, hogy minden egyes családtag jól érezze magát és boldog legyen ebben a közegben.

Sajnos a Rák fáradozásaiért sokszor nem jár köszönet, mi több, gyakran ki is használják. Nincs készen a vacsora időre vagy netán nem az került az asztalra, amit elképzelt a család? Máris mindenki fel van háborodva és nemtetszésének hangot is ad. A Rák pedig aggódva tördeli a kezét, amiért csalódást okozott a szeretteinek. Mert számára mindennél fontosabb, hogy mindenki elégedett és boldog legyen a környezetében, ezért bármit megtesz és akár áldozatokra is képes. Sokszor sorolja hátrébb a saját igényeit és idomul mások véleményéhez, semmint képviselné a sajátját, nehogy veszekedés legyen belőle. Azt ugyanis egy Rák nagyon nehezen viseli.

Forrás

A következő csillagjegyeknek hatalmas meglepetésben lesz része a közeljövőben! Nézd meg, te köztük vagy-e!