Januári horoszkóp: sorsfordító pillanatok várnak 2024. év első hónapjában

Borítókép: Januári horoszkóp: sorsfordító pillanatok várnak 2024. év első hónapjában Forrás: Canva (Adobest)
Január az egyik legfontosabb hónap a horoszkóp szempontjából. Sok ember számára tudat alatt egy vadonatúj kezdet érkezését jelenti, amikor új lappal kezdhet. Újra írhatsz a jövőd hófehér lapjaira, és rajtad múlik, hogyan építed fel az életedet. Annak ellenére, hogy a csillagok bizonyos utat mutatnak neked, januárban valószínűleg nem fogod követni őket, ha nem tetszik az irány, amit látsz. A döntés a te kezedben van.

December utolsó napját igen különleges számsorozattal zártuk. A 12. hó 31. napja a '23-as évben, a numerológia szerint az 123123 számsor, ami hatalmas jelentőséggel bír.

Ahogy ebben a cikkünkben már írtuk 2024-ben nap- és holdfogyatkozások, valamint retrográdok befolyásolják majd az egész évünket. Azonban lássuk, mit tartogat az év első hónapja a csillagjegyeknek.

Forrás: Canva (saiyood)

Kos (március 21. – április 19.)

Ami azonban a kapcsolatokat illeti, temperamentumos jegyben születtél, így a szenvedélyes természeted maximálisan megnyilvánul, felfűtött érzelmi élményekre számíthatsz januárban:

Az élet alapvető megváltoztatásának vágya januárban ébred fel a Kosokban, ezért elsősorban magukra fognak összpontosítani. Lehet, hogy visszafogottnak vagy akár énközpontúnak tűnsz a környezetedben. Ezért kerüld a monológokat a saját életéről, és próbálj érdeklődést mutatni szeretteid élete iránt is.

A január meglehetősen eseménydús lesz a Kos számára. A Mars átveszi az irányítást, és így rengeteg ellenőrizhetetlen energiát kapnak. Mivel ezáltal az akaraterő megnő, nem okozhat gondot az újévi fogadalmak elérése. Sőt, ennek a bolygónak köszönhetően a szexuális energiájuk is sokkal erősebb lesz a Kosoknak. Ha komoly kapcsolatban élsz, légy óvatos, mert ez a feje tetejére állíthatja a dolgokat. A munkahelyeden hajlamos leszel csak magaddal törődni. Annak ellenére, hogy úgy érezheted, hogy senki sem tud lépést tartani veled, próbálj csapatjátékosként működni és segíteni a kollégáidat.

Forrás: Canva (ifc2)

Bika (április 20. – május 20.)

Januárban előtérbe kerül a Bika azon képessége, hogy meghallgasson másokat, így nagyon sikeresek lesznek a kommunikációban, ami kéz a kézben jár a kiváló szervezési készségekkel. Ez önbizalmat ad, és nem csak a barátok kedvence lesz a Bika jegyben született, de még a felettesei is észreveszik az új kreatív energiákat. Lehet, hogy ebben az időszakban előléptetést kínálnak, ne hagyd azonban, hogy a sikereid a fejedbe szálljanak, mert ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Az Uránusz jótékony hatással lesz a kreativitásodra januárban. Próbálj meg új projekten gondolkodni, javítani a napi rutinodat. Érdemes elgondolkodnod a pénzügyi helyzetedről, januárban könnyebb lesz stabilitást találni benne, akár ingatlanvásárlással, akár a munkateljesítmény növelésével, akár pénzt félretéve. Bár az intellektus és a kreativitás lesz a hajtóerőd, ez makacssághoz és hajthatatlansághoz is vezethet, ezért óvakodj a kollégáiddal és szeretteiddel való konfliktusoktól.

A további csillagjegyek januári horoszkópját a lenti galériánkba kattinva tudod elolvasni.