Hazai divatsikerek New Yorkban

Borítókép: Hazai divatsikerek New Yorkban
Ha azt mondjuk divat, egészen biztos az első gondolataid között fog szerepelni New York városa. Az állandó pezsgés, sokszínű embertömeg egy felhőkarcolókkal tarkított kreatív gócpontban összpontosul. Kreativitásból itthon sincs hiány, épp ez teszi lehetővé, hogy időről-időre összekapcsolódjunk.

Egyre több hazai büszkeségünk bizonyít a Nagy Almában a divatipar berkein belül, legyen szó modellről, fotósról vagy tervezőről.

A magyar lányok világhírű szépsége már jó ideje téma, nem is csoda, hogy egyre nő a hazai topmodellek listája. Nemzetközi magazinok címlapjairól kacsintanak vissza és szezonról szezonra hódítják meg a Fashion Week kifutóját.

A modell sikerek mellett, persze a kamera másik oldalán is találunk olyat, aki egyre nagyobb elismerésnek örvend! Éder Krisztián popzenei karrierjét parkolópályára téve a MOME-n végzett fotográfia szakon, majd pedig rövid idő alatt a hazai divatfotózás egyik legismertebb alakjává vált. Pár éve pedig úgy döntött ideje álmodni egy nagyot és szerencsét próbálni Amerikában, ahol szintén sikert siarbitrarykerre halmoz.

Krisztián legutóbb például az AMNESIA őszi kollekcióját fotózta New York olyan ikonikus helyszínein, mint a Soho és Brooklyn.

A gyönyörű képek tökéletesen visszaadják a márka szellemiségét: egyszerre lehengerlően nőiesek, ugyanakkor lazaságról és vagányságról árulkodnak. A top trendek által inspirált ruhadarabok ötvözik a kifinomult eleganciát, klasszikusabb vonalakat és a nagyvárosi miliő diktálta urbánus fesztelenséget.

Nézd meg az őszi kollekció kampány fotóit a galériánkban:

Fotók / photos: Krisztián Éder
Fotóasszitensek / photo assistants: Juan Pablo Herrera, Bryan Liston
Smink / makeup: Richard Fazekas
Haj / hair: Jerome Cultrera @ L’Aterier NYC
Modellek / models: Giwa & Adelina