Még felesége is tréfálkozik Ben Affleck meztelenségén

Borítókép: Még felesége is tréfálkozik Ben Affleck meztelenségén
Az biztos, hogy Jennifer Garnernek van humorérzéke – nézd meg a videót!

Ti mit tennétek, ha behívnának titeket egy beszélgetős műsorba, ahol a munkátok helyett a férjetek micsodájáról kérdezgetnének?

Minden bizonnyal valami olyasmit, mint Jennifer Garner, aki új filmje, a Men, Women & Children (Férfiak, nők és gyerekek) népszerűsítése céljából érkezett Ellen DeGeneres tévéshow-jának stúdiójába.

Jennifer akárhogy igyekezett visszaterelni a szót a saját filmjeire, Ellen újra és újra a színésznő férje, Ben Affleck thillerjéről, a Holtodiglanról kérdezte. Pontosabban arról: mit szól ahhoz, hogy Bennek van benne egy teljesen meztelen jelenete is.

Hogy mit válaszolt Jennifer, azt ittnézhetitek meg, illetve lapozás után vitriolos beszólásainak magyar fordítását is elolvashatjátok.

--pagebreak--

Részlet Jennifer Garner és Ellen DeGeneres október 7-én lezajlott szócsatájából magyarul:

Jennifer: Hát szóval van ez a Men, Women & Children, ami egy kúl film, amit 14-étől játszanak négy moziban. Szóval a jövő hétvége verseny lesz, valóban.

Ellen: Az a négy mozi fogja bekaszálni az összes pénzt?

Jennifer: Aha. Szegény Holtodiglan...

Ellen: Oké, beszélhetünk egy kicsit a Holtodiglanról? Csak mert talán pont ezért vezeti most a nézettségi listákat, mert Ben megmutatja benne a...

Jennifer: ...péniszét. Igen. Nem tudom, mire akarsz kilyukadni, én csak annyit tudok mondani, hogy: szívesen. Próbálom magam jótékony személyiségnek hinni, úgyhogy szerettem volna visszaadni valamit a közönségnek. Annyi mindent kaptam tőletek, szerettem volna valamit adni mindannyiótoknak.

Ellen: Értékeljük, az biztos. Mármost elnézést, ha nem tudnék róla, de ez az első alkalom, hogy Ben megmutatja mindenét, amije van, egy filmben?

Jennifer: Mármint a vad home videóinkon kívül? Igen.

Ellen: Izgult emiatt? Te izgultál? Beszéltetek erről?

Jennifer: Nos, nem nevezném beszélgetésnek. Annyi volt csak, hogy„Figyelj, Fincher ma azt mondta nekem, hogy jöjjek ki a zuhany alól.” Én meg úgy voltam vele, hogy„oké, remélem, figyel majd arra, hogy minél nagyobb kameralencsét használjon”.

Ellen (keresi a szavakat): WOW.

Jennifer: Ne haragudj, Ellen, de ha belemegyünk ebbe, akkor már menjünk bele teljesen, nem? Azt nem lehet, hogy arra kérsz, hogy beszéljek erről, és aztán nem készülsz fel a következményekre...

Ben Affleck sem megy a szomszédba egy kis altesti humorért:"Ott van a pénisz, bizony. Fizetős:IMAX pénisz. 15 dollárt kell fizetniük, hogy 3D-ben láthassák. 3D-ben jobban néz ki."– nyilatkozta az MTV-nek.