„Három nagymamám volt" címmel készült szuperkúl rajzfilm

Borítókép: „Három nagymamám volt" címmel készült szuperkúl rajzfilm
És nem csak azért mondom ezt, mert az unokatesóm készítette. Az alig 16 perces animációs film több díjat is nyert. Itt és most bárki megnézheti online. Glaser Katalin agya Jordán Adél hangján szólal meg.

Tavalyelőtt az unokatesóm, Glaser Katalin csinált egy szuperbájos rövid mesefilmet. Most végre online is meg lehet nézni;a téma a nagyszülők, és szól az életről is, amire vonatkozóan a kedvenc szófordulataim a keserédes vagy az édes-savanyú.Remélem szeretni fogjátok az egyik legkedvencebb családtagom agyát, ami Jordán Adél hangján szólal meg.

Íme a kedvenc idézeteim a filmből:

„a szerelem sokáig kitartott közöttük. talán a teljes közös életük során. ami nem zárta ki azt, hogy a nagymamám időnként ne húzzon egy üveg csemegeuborkát a papa fejére.”

„kiskorában fejbedobott egy kisfiút téglával. egyszer megmutatta nekem azt a bácsit, akivé a kisfiú vált. jól eltalálta.”

„Marika mamáról nem tudtam sok mindent, csak azt, hogy nagyon jó eperlekvárt főz és tud az állatok nyelvén.”

„A szeme olyan nagy és kék lett a szemüvegben, mint Kimi Raikkönnennek, csak nagymamában.”

„Nem lehetett gyerekük, de ő annyira szeretett volna kisbabát, hogy az utcán még a csúnya kisgyerekeket is megdicsérte.”

„így teltek az évek, és ő próbált rámosolyogni a tükörből visszanéző, öregedő nőre.”

„közösen sétáltak, rádióztak, takarítottak, varázsoltak, voltak cukorbetegek... mindent közösen csináltak.”

„nagymamának csak egy saját melle volt, épp úgy, mint Ellie-nek a Dallasban. És ez akkor nagyon amerikai volt. És csak azért nem beszélgettünk róla többet, nehogy a nagypapa észrevegye.”

Ó, és itt van maga a film, nézzétek meg:

[cikk=34855]