A legkreatívabb iskolaszerek már az Éva Pinterest-oldalán!

Borítókép: A legkreatívabb iskolaszerek már az Éva Pinterest-oldalán!
Nemsokára iskolakezdés, de nézzük a jó oldalát: végre újra tobzódhatunk a színes, jópofa papírok, ceruzák és egyéb tankellékek tengerében!

Nemsokára iskolakezdés, ami, mint minden évben, idén is azt jelenti, hogy egyik szemünk sír, a másik nevet! Egyrészt végéhez közeledik a nyár, másrészt ismét itt az ideje, hogy számba vegyük: milyen könyvek, füzetek, csomagolópapírok, ceruzahegyezők, tolltartók, tollak, iskolatáskák, illetve elektromos kütyük hiányoznak a leltárunkból (illetve a gyermekeink leltárából), illetve mik azok, amikből nincs elég (vagy nem elég szép)!

Merthogy ha picit is őszinték akarunk lenni magunkhoz – mi, papír-írószer-mániások legalábbis –, nincs nagyobb élvezet, mint színes csomagolópapírok, saját készítésű spirálfüzetek és ceruzatartóvá recirkulált befőttesüvegek között matatni.

Kövesd Eva Back To School! List of Supplies // Iskolakezdés, tanszerek nevű tábláját a Pinteresten.

Úgyhogy mi, az Éva szerkesztői létrehoztunk egy Pinterest-táblát, amelyeken csakis a legfrappánsabb tanszereket és tanulásra alkalmas, mókás iskolai kütyüket gyűjtöttük össze, a saját anyagainkból és a Pinterest legjavából egyaránt válogatva.

Kövessétek ti is folyamatosan frissülő Pinterest-oldalunkat!