Milyen bakancsot válassz idén őszre?

Borítókép: Milyen bakancsot válassz idén őszre? Forrás: Pixabay.com/ StockSnap
Mondják, a cipő mindent elárul az emberről. Hogy most ősszel mit "fecsegsz ki" magadról, csak rajtad múlik. Mit szólnál egy egy stílusos bakancshoz? Kényelem és megjelenés egy az egyben. Hogy a választást megkönnyítsük, nézd át velünk a JOY- Napok bakancs kínálatát! A kedvezményes ajánlatok között mindenfélét találsz, az igazán trenditől a túrákra alkalmas darabokig.

A bakancs szó hallatán az emberben valami nagy és trappoló cipő képe jelenik meg, miközben egy stílusosan megválasztott darab, amely kiváló kiegészítője tud lenni akár egy idén újra divatba jött mini kockás rakott szoknyának is.

De ha épp már nem érezzük magunkénak a minit, az örök klasszikus, a farmer minden körülmények között elbírja a bakancs társaságát.

Kár azon gondolkodni, hogy mi illik és mi nem, mert a kínálatban az ezüst glitterestől, a fehéren át a szőrgalléros magasszárú bakancsig sok verziót megtalálhatsz: bakancs tekintetében bátran kísérletezz a színekkel, a fazonokkal.

Persze az ősz sokaknak a természetjárásról szól, ahol a bakancsnak funkcionálisnak, kényelmesnek és praktikusnak kell lennie. Ha túrázáshoz keresel megfelelő darabot, tartsd szem előtt az előbb említetteket!

Forrás: Joy-napok

Mindegy, hogy női, férfi vagy gyerek bakancs vásárlásra készülsz idén, ki ne hagyd a szeptember 10-12 között futó JOY-Napokat! Töltsd le a Deichmann 20 százalékos kedvezményre jogosító kuponját az ingyenes Shoppie Go alkalmazásból, és szerezd be őszre, amit kinéztél magadnak vagy a családtagjaidnak!

Ajánlónk is segíthet az ideális darab kiválasztásában