Befolyásos insta-anyák, akiknek isszák a szavait a követőik

insta,instagram,anyukák,anyák,követők,gyerek Forrás: Viky and the Kid
Utat mutatnak, ha megőrülni készülsz a gyerekektől, ha legyűr a depi, ha nem tudod mit főzz, mit vegyél fel, hogy dobd le a plusz kilókat... Ők is azért kezdtek blogolni, hogy ventillálhassák a problémáikat, örömeiket, mi is azért követjük őket, hogy érezhessük: sokan vagyunk ugyanúgy.

Többé nem jelent elszigeteltséget otthon maradni a gyerekkel, hiszen rengetegen blogolnak az anyaságról, "forródrót" kapcsolatot fenntartva a követőkkel. Van akitől stílus tippeket kaphatunk, másnak olyan jó a vizuális világa, hogy öröm végigpörgetni a feedjét. Van aki keményen sportol és a kitartásával inspirál minket – ami általában ránk is fér... És sokszor olvashatunk a posztokban vicces vagy épp megható, de drámai, kemény pillanatokról is, amikből magunkra ismerhetünk vagy épp sokat tanulhatunk.

Ginger Parrish

224 ezer követővel már profinak számít. Amerikában él 3 fiával és férjével, akik sokszor szerepelnek a képeken, de mégis főként róla szól az instája. Imádja a kalapokat, annyira, hogy már saját webshopot is nyitott. Pozítiv energiákat sugároz és láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében, ami igazán példaértékű.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Natalie Lee

Egy igazi londoni anya, kicsit provokatív, kicsit vadóc. Kedveli az erős színeket, a vagány mix&match szetteket és a feltűnő rúzsokat. Két kislánya van, az idősebbik egy ritka genetikai betegséggel küzd, amiről rendszeres beszámol. Továbbá, amikor Natalie-nak drasztikusan kihullott a haja, azt sem titkolta, hanem bátran posztolt róla.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Viktoria Rader

Még hogy a német nők unalmasan és túl visszafogottan öltöznek! Ezt felejtsd el! Viktoria Münchenben él férjével, 2 kisfiával akik mind igazán stílusosak. Nagyon érti és érzi a trendeket, tőle még nem láttam rossz outfitet. Általában a szuper nőies szetteket felváltva hordja a sportossal, így lehetne a legjobban jellemezni. Saját lifestyle blogot is ír, amit rengetegen követnek.

Szentjobbi Kriszta

Nem mindennapi dolog 5 gyereket nevelni, ezért izgalmas Kriszta instájába belenézni. Nagyon harmonikus az összkép, szinte már az az érzése támad az embernek, hogy ez nem is olyan nehéz. (Pedig az). Intim témákat is gyakran megoszt, amit a blogján aztán alaposan kiveséz. Nem kifejezetten divatközpontú, de itt nem is az a lényeg, hanem a természetesség.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Túróczi Réka

Évekig modellkedett, aztán rátalált a futásra és a triatlonra. Mozgásra ösztönöz minden posztja, érdemes gyakran nézegetni. Igazi kemény nő, még arról is beszámolt, hogy mindkét mellét el kellett távolítani, mert nagy esélye volt az emlőrákra. Ez nagyon bátor dolog volt és sok nőnek segített ezzel. 3 gyereket nevel a férjével.

Orosz Judit

Illusztrátor és animátor, aki nagyon kedves grafikákat készít, amivel akár a gyerekszobát is fel lehet dobni. Egy 3 éves fiú-lány ikerpár anyukája, akikkel sokat kirándul és kreatívabbnál-kreatívabb játékokkal játszanak együtt. Hosszú posztjai gondolatokat ébresztenek vagy akár megnyugtatnak.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.