6 szuper kiegészítő, amit kár lenne kihagyni ebben a szezonban

Borítókép: 6 szuper kiegészítő, amit kár lenne kihagyni ebben a szezonban Forrás: Getty Images
A kiegészítőket hajlamosak vagyunk néha elhanyagolni, pedig nagyon sok múlhat rajtuk az összkép, na meg praktikum szempontjából is.

A trendek alakulása a kiegészítőkre is hajlamos rányomni a bélyegét, ám cseppet sem olyan mértékben, hogy komolyabban átírná az egy-egy szezonra jellemző részletválasztékot.

2023 őszén sem lesz ez másként, persze azért szép számmal akadnak újabb dizájncikkek is a piacon, azért a jól bevált formulák még mindig érvényben lesznek. Ezért, ha az ötleteid között lapulnak olyan elképzelések is, amik mondjuk egy alapdarab köré épülnek, akkor szerencséd van, ugyanis az elkövetkezendő hónapokra tervezett kiegészítők között számos régi ismerőst is felfedezhetsz majd. Éppen azon gondolkodtál, hogy ideje lenne kicsit frissíteni a gardróbod ezen részét? Akkor van egy jó hírünk! A november 9 és 12. között megrendezésre kerülő JOY-napokon végre valóra is válthatod ezen terveidet, és kedvezményesen szerezheted be majd az egy ideje a kívánságlistádon pihenő darabokat!

Mutatunk is gyorsan 6 kiegészítőt, ami nemcsak az őszi, de akár a téli szettjeidnek is kiemelt részlete lehet majd!

1. Egy egyszerű kötött sapka

Ebben az időszakban már egyre többször érezzük úgy, hogy több rétegre van szükségünk ahhoz, hogy átvészeljük a fokozatosan csökkeni Celsius-fokokat, ezért nem is kérdés, hogy egy sapka mindig jól tud jönni. A JOY-napokon a Dockyard üzleteiben 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden teljes árú terméket.

Forrás: Dockyard
Teljes ár: 9.990 Ft

2. Egy minőségi napszemüveg

A nap sugarai a hűvösebb időben is gyakran előbújnak, így abszolút indokolt az, hogy akár ebben az időszakban szerezz be egy új darabot. Főleg akkor, ha ilyen jó kuponajánlattal teheted meg mindezt! A Vision Express üzleteiben és online ugyanis 20%-kal olcsóbban lehet a tiéd bármelyik darab.

Forrás: Vision Express
Teljes ár: 52.190 Ft

3. Egy szép sál

A rétegek koronázatlan királynője, amiből néha azt érezzük a sok sem elég. Nemcsak öltöztet, de melegít is és annyira szerethető, hogy kár lenne nem lecsapni egy újra ebben a szezonban. A Parfois üzleteiben 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a neked tetsző darabokat.

Forrás: Parfois
Teljes ár: 4.990 Ft

4. Egy stílusos táska

A praktikum persze nem egy elkerülendő érv, de talán egy közepes méretű darabba pont kényelmes belefér minden olyan apróság, ami elkerülhetetlen alapkelléke egy-egy zsúfolt napnak. A Tamaris üzleteiben és online mínusz 20%-ot ér a JOY-napok kuponod!

Forrás: Tamaris
Teljes ár: 32.890 Ft

5. Egy pár meleg zokni

Természetesen a szabadban eltöltött idő során még mindig aranyat ér egy thermo darab, de azért az otthoni percekben is éppen annyira jól tud esni egy puha és meleg zokni. Az Astratex oldalán november 9 és 12. között 25% kedvezményt kapsz minden teljes árú termékre.

Forrás: Astratex
Teljes ár: 6.690 Ft

6. Egy praktikus kesztyű

Alig pár hét választ el minket attól, hogy kesztyűt húzzunk, ezért ha már így hozta az élet, akkor tehetjük ezt stílusosan is. A Tchibo üzleteiben és online a használati cikkek árából JOY-napok kuponoddal 25% kedvezmény kerül levonásra.

Forrás: Tchibo
Teljes ár: 3.995 Ft
Ne feledd, november 9-12. között Joy-napok!