Furla, táska, kiegészítő, karácsonyi ajándék Forrás: FurlaHungary - kollázs

5 dolog, amiből egy nőnek sem lehet túl sok – és karácsonyi ajándéknak is tökéletesek!

Táska, ékszer, óra; csupa olyan dolog, amiből egy nőnek soha nem elég. Ha te is odáig vagy a letisztult, egyedi kiegészítőkért, válassz egy örök darabot a Furlától és lepd meg vele szeretteidet, vagy magadat az ünnepen. Csempéssz egy darabka olasz életstílust és lendületet ebbe a rendhagyó idei karácsonyba.

Szezonról szezonra a Furla kollekcióiban a női és férfi táskák mellett olyan lifestyle termékek is megjelennek, mint a cipők, napszemüvegek, kendők, ékszerek vagy az órák. Bármelyik kiegészítőre is essen a választásod; garantáltan különleges ajándék lesz a fa alatt.

A Furla kiegészítőivel egy igazán egyedi ajándékkal lepheted meg karácsonyra a szeretteidet, vagy magadat: olyan apróságoktól kezdve, mint egy táskadísz, kulcstartó vagy selyemkendő; a pénztárcákon, bőr kiegészítőkön át a "must-have" táskákig.

Ilyen például a 2021-es tavaszi/nyári szezon kapszulakollekciójának egyik kedvenc, ikonikus darabja, a FURLA Miss Mimi. Lekerekített formája elegáns, ugyanakkor praktikus, így bármilyen eseményre tökéletes választás lehet.

A Furla Hungary kínálatában ide kattintva tudsz szétnézni.

De addig is lássuk a mi kedvenceinket!