Hazai sztárok kedvenc ruhadarabjai - Így parádéztak hírességeink!

Borítókép: Hazai sztárok kedvenc ruhadarabjai - Így parádéztak hírességeink! Forrás: Soós Bertalan/Converse
A divatrajongó hazai sztárok sem hiányoztak az ősz legnagyobb hazai divateseményéről, többek között Sztarenki Dóra, Szabó Kimmel Tamás, Dárdai Blanka, Beton Hofi és a Blahalouisiana énekese, Schoblocher Barbi is részt vett a magyar tervezők 2023-as tavaszi-nyári kollekcióit felvonultató bemutatókon.

Míg Szabó Kimmel Tamás egy klasszikus szabású szürke öltönyt választott egy bézs Chuck 70 Tearaway tornacipővel, addig az ismert rapper, Beton Hofi KATA SZEGEDI extrém fekete zakóját viselte Chuck Paint Splatter cipővel kiegészítve a Budapest Central European Fashion Weeken. Dárdai Blanka outfitjében a mangó szín dominált, a táskája és a Converse Run Star Motion cipője mellett az oversized bomber dzsekijének ujján is visszaköszön ez a szín. Sztarenki Dóra bátran keverte a stílusokat és a textíliákat: korallkék bőrkabátját a sárga különböző árnyalataiban tündöklő selyemruhával és egy mustársárga Chuck 70-nel viselte. A kék és a sárga szín Schoblocher Barbi outfitjében is visszaköszönt, a Fashion Weeken vasárnap viselt fekete-fehér maxiszoknyájához egy kék-sárga pólót és szintén egy sárga Chuck 70-est választott.

A feltűnő sportcipők és a hagyományos Conversek nem csak a nézőtéren, de több tervező kifutóján is megjelentek: KATA SZEGEDI, ZSIGMOND és a THEFOUR is több lookhoz választotta a Converse klasszikus vagy éppen extrémebb modelljeit.

Nézd meg, milyen divattrendek várhatók 2023 tavaszán-nyarán és hogy miben parádéztak hazai hírességeink a divatbemutatón!