Utazás a lelkük körül – Gyereklélek, önismeret, gyerekkönyvekkel (is) Vendégünk: Stáhly Kata, a Hintalovon pszichológusa

Borítókép: Utazás a lelkük körül – Gyereklélek, önismeret, gyerekkönyvekkel (is) Vendégünk: Stáhly Kata,  a Hintalovon pszichológusa
A legújabb Mesélj, Anyukám! podcastepizódban két nagy kedvenc témánk kerül terítékre: a gyereklélek és a könyvek.

Hogyan segíthet egy könyv gyermekeinknek – vagy akár nekünk? Hogyan segíthet egy jó gyerekkönyv a gyereklélek működésének megértésében a gyermekeinknek – és akár nekünk is? Önismeret, mentális egészség – csupa olyan téma, amivel egyre többet foglalkozunk manapság – szerencsére, és már nemcsak saját magunk, hanem gyermekeinkre gondolva is.

A Bookline Kids novemberi kiemelt könyve Barcs Kriszta: Utazás a lelked körül című könyve, amely ugyanezt teszi: önismereti kérdéseket tesz játékossá, a gyerekek számára érthetőbbé, a legkisebbek számára is segít érzelmeik megismerésében, megértésében.

Vendégünk a Bookline Kids szakértője, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány pszichológusa, Stáhly Kata, akivel alaposan átbeszéltük, milyen csodálatos dolgokra képesek a könyvek, az olvasás, a gyerekkel közösen olvasás. Még akkor is, amikor már egyébként tudnának egyedül is olvasni.

Olvassatok együtt sokáig a gyerekeitekkel!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcast-on esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!