Rengeteg programmal vár a második adventi hétvége és érkezik a Mikulás

Borítókép: Rengeteg programmal vár a második adventi hétvége és érkezik a Mikulás Forrás: Szélforgó
Jeles hétvége elé nézünk: december, egyben a tél első hétvégéje, advent második hete és a Mikulás látogatása is mind erre az időszakra esik. Természetesen ajánlónkban minden területet alaposan körbejárunk és még a szokásosnál is több szuper programmal készülünk.

Programegyveleg Mikulásra

Mivel tudjuk, hogy mindenki mást szeret, így szinte minden műfajban kiemelünk egy-egy programot a Nagy Mikulás Hétvégére. A zenekedvelőknek a Danubia Zenekar ál-kukás Mikulás koncertjét ajánljuk, ahol a gyerekek két örök kedvence, a Télapó és a kukásautó is szerepet kap. A tánc szerelmesei biztos örülnek majd a Bem Táncegyüttes eseményének, melynek témája a Mikulásjárás, sőt, itt a mézeskalács-díszítéssel is megismerkedhettek. A bábszínház-rajongók sem maradnak hoppon, a Benczúr Házban például az Ezüsterdő lakóival ismerkedhetnek meg egy bábelőadás keretében. Akik nem elégszenek meg egyfajta programmal, azok választhatják a Csiribiri Mikulásváró délutánt a Klebelsberg Kulturkúriában, aki pedig a különlegességeket kedveli, annak a barlangi Mikulást ajánljuk a figyelmébe.

Forrás: Szélforgó

Ingyenes hétvégi családi napok

Több ingyenes családi napon is részt vehettek a második adventi hétvégén. A Magyar Természettudományi Múzeum Adventi Családi Napot szervez 2022. december 4-én, ahol minden családnak ajándékkal kedveskednek: mézeskalácsot és színezőt kapnak a gyerekeknek a Tehetsz méh többet! támogatásával, ezen kívül Mikulás-kereső játékkal, mézkóstolással, gyermekkoncerttel és még sok más izgalmas programmal várják a család minden tagját. December 3-án Téli zsongás - ünnepi programok és kézműves vásár a Hunyadi téren. Zene, gólyalábasok, bűvészműsor és még sok más izgalom a hagyományteremtő céllal létrehozott új, adventi eseményen.

Forrás: Szélforgó

Ingyenes gyerekprogramok az adventi vásárok kínálatában

Az Óbudai Advent forgatagában két igen népszerű együttes ingyenes koncertjét hallgathatjátok meg: szombat délelőtt a Kolompos zenekar játszik a legkisebbeknek, vasárnap délelőtt pedig a Buborék zenekar. A hegyvidéki adventen Mézeskalács úr meséjével ismerkedhettek meg szombat délelőtt, vasárnap pedig a Veronaki ünnepváró koncertének lehettek részesei. Rákosmentén a Katáng zenekar lép fel, a Mechwart ligetben pedig közösen írhattok dalt Szederrel és Lócival.

Forrás: Szélforgó

Mikulás-hétvége a természetben

Aki inkább a természetben töltené december első hétvégéjét, annak ajánljuk például a dinnyési madaras programot, amely során megtudhatjátok, minek is örülnének a madarak Mikulásra. A Lenvirág családi napon a pilisszentiváni Pilisi Len Látogatóközpontban megismerhetitek a központ interaktív kiállítását és madárkalácsot is készíthettek. Ha kedvetek, és időtök engedi, előtte látogassatok el a Jági-tónál tartott madárgyűrűzésre is. És végül, de nem utolsósorban, akár egy kellemes erdei sétával is összeköthetitek a királyréti Rénszarvas Expresszen történő vonatozást.

Forrás: Szélforgó

Forrás: Szélforgó

Éva Advent 2022

Éva Advent 2022

MEGRENDELHETŐ MOST INGYENES KÉZBESÍTÉSSEL!

November 28. és december 4. közöttiötti megrendelés esetén a magazint december 9-én kapod kézhez.

További szállítási dátumaink:

  •  megrendelés: 2022.12.05-2022.12.11.-ig, szállítás: december 16.

 

875 Ft

1095 Ft