A tehetséggondozásról, a gyerekek fejlesztéséről és különórákról

Borítókép: A tehetséggondozásról, a gyerekek fejlesztéséről és különórákról
A Mesélj, Anyukám! legújabb részében Erős Gyöngyivel beszélgettünk, aki a Generali a Biztonságért Alapítvány The Human Safety Net programja által is támogatott Otthon segítünk Alapítványtól érkezett.

A tavalyi évhez hasonlóan most ősszel is egy fontos kampánnyal próbál segíteni a Generali a Biztonságért Alapítvány The Human Safety Net programja. Idén is szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a tehetség kibontakoztatása.

A The Human Safety Net Program évek óta azon van, hogy itthon segíthesse a nehezebb helyzetben élő kisgyermekes családok számára a fejlődést, a gyermekekben lévő potenciál felszínre hozását.

A legújabb adásunknak is ez a témája: tehetséggondozás, különórák, motiválás, és minden, ami ebbe belefér. A vendégünk Erős Gyöngyi, aki a The Human Safety Net program által is támogatott Otthon Segítünk Alapítványtól érkezett. Egészen pontosan az esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány vezetője és önkéntes koordinátora.

Ő maga öt saját gyermek tehetségét igyekezett gondozni, támogatni, hozta-vitte gyerekeit különórára, fejlesztésre tizenhat éven keresztül főállású anyukaként – miközben már elkezdett önkénteskedni. Mit csinálnak az alapítványnál? Kinek hogyan tudnak segíteni? Hogy oldotta meg a nehezebb időszakokat ő? Minderről mesélt nekünk a legújabb adásban!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcast-on esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!