8 fontos dolog, amit minden gyereknek tudnia kellene 8 éves kora előtt

Borítókép: 8 fontos dolog, amit minden gyereknek tudnia kellene 8 éves kora előtt Forrás: Getty Images
Ezeket meg kell tanulnia minden gyereknek 8 éves korára. A Joy.hu cikke

A gyerekek gyorsan megnőnek, elképesztő tempóban fejlődnek, szinte minden egyes napon meglepik a szüleiket valamilyen új zseniális képességgel. Ugyanakkor, ha egy gyereket nevelsz, talán nem tudod, milyen ütemben kell fejlődnie, nincs viszonyítási alapod, ezért szedtük össze, hogy a gyerekorvos és a tanulmányi szakértő szerint miket kell tudnia egy olyan gyermeknek, aki már elmúlt 8 éves.

Persze a gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres olvasás, így, ha neked is van kisgyermeked, akkor szuper hírünk van! Megérkeztek a JOY-Napok (november 9-12.), ahol most extra kedvezményesen vásárolhatsz gyerekeknek szóló fejlesztő könyveket is, mint például ez:

De természetesen a gyereknevelés nem csupán a tanulásra ösztönzésből áll, sőt, néha nagyon is fontos, hogy meglepjük a legdrágább kincsünket olyan dolgokkal, amelyeknek szívből örül. Ilyen lehet például egy cuki ruha, amiben kedvére játszhat és jól érezheti magát a kislányod:

Most pedig jöjjön, amire eddig vártál, vagyis azok a készségek és képességek, amikkel minden 8 évesnek rendelkeznie kell! Ha ez nincs így, az adott kisgyermek segítségre, fejlesztése, több figyelemre szorul!

Ha kíváncsi lettél, katt a galériára!