Ryan Reynolds elárulta, hogyan segített neki felesége, Blake Lively megbékélnie zsarnoki apjával

Blake Lively,Ryan Reynolds,apa Forrás: Getty Images
Sokszor egy előrelátó, okos nő kell ahhoz, hogy egy férfi rendezni tudja a kapcsolatát a zsarnoki atyjával. Ez történt a hollywoodi színészpár esetében is.

Az Apa magazin.hu cikke.

Blake Lively szép családi gesztusa segített rendezni a kapcsolatomat a saját apámmal” – nyilatkozta Ryan Reynolds az USA Today-nek. A Deadpool-filmek maszkos hőse, a Wade Wilsont alakító Reynolds nem sokat szokott mesélni a gyerekkoráról és apjáról. Arról a férfiról, aki 74 éves korában halt meg Parkinson-kórban, 2015-ben. Ebben a beszélgetésben is csak csak annyit mesélt, hogy az apjával való kapcsolata „komplikált” volt és „sok törést hordozott magában”. Köszönhetően annak, hogy a fater egy volt zsaru és ex bokszoló volt. Ja, és egy érzelmileg labilis ketyegő bomba.

„Nem mondom, sok dologban rendes volt, de mindig nagyon keményen bánt velünk” – mondja Reynolds az apjáról – aki többek között arra is inspirálta, hogy benevezzen 2008-ban a New York City Marathon-ra. „Persze ez nem egy ilyen könnyes, szomorú történet” – magyarázza a színész, hiszen…

mindenki hordja a maga keresztjét; a különböző zűrös családi történeteit. Ebben sem különbözöm senkitől. De apám házában felnőni sosem volt könnyű és nyugis sztori. Emiatt egész életemben a szorongásaimmal küszködtem.

A cikk további részét a famiily.hu-n olvashatod!

Leckék, amiket Blake Livelyés Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk