Megmutatjuk, mit tud az a kis pöcök a puncid végén! Avagy a csikló és a rejtélyes G-pont csodái

Borítókép: Megmutatjuk, mit tud az a kis pöcök a puncid végén! Avagy a csikló és a rejtélyes G-pont csodái Forrás: Getty Images/Westend61
Sigmund Freudnak sok dolgot köszönhetünk, de hogy a női anatómiához nem értett, az biztos! Rendesen odavágott a nők szexuális életének azzal, hogy kijelentette, a csikló “infantilis” szerv, a komoly nő “átirányítja” a vaginájába az orgazmust. Freud úr, nekünk ehhez volna pár szavunk és azért is bemutatjuk a csikló és a G-pont varázslatos világát.

Nagyjából ötödikes lehettem, amikor suli után délutánonként a dédnagymamámhoz mentem és az egyik kedvenc szórakozásom az volt, hogy titokban elcsórtam a Júliáit meg a Romanáit és nagyon ártatlanul belevetettem magam a súlyosan romantikus történetekbe. A szex részek leírása volt a kedvencem, de mivel nem voltam nagyon képben, ezért a Júliák és a Romanák pont jók voltak arra, hogy tökéletesen félrevezessenek. Azt hittem – egyszerűen ezt szűrtem le a sztorikból – hogy az elélvezés valami bűnös dolog, amit csak a férfiak csinálnak, a nők pedig csak fekszenek a hátukon és hagyják, hogy történjenek velük a dolgok, majd misszionárius pózban (ezt már csak később tudtam meg, hogy így hívják) nagyon jó lesz nekik is, mert az imádott férfi karmikus energiái eljuttatják őt is a csúcsra. A csiklóról természetesen szó sem esett.

Szóval amikor gimnazista koromban nekiálltam szexelni, egyrészt azt hittem, hogy ha nem megy hanyatt fekve az élvezés, egyértelmű, hogy velem van a baj.

Hű, azt a meglepetést, amikor kiderült, hogy lovaglópózban meg megy, mint a karikacsapás…) A másik nyomiságomnak gondolt dolog pedig az volt, hogy ha úgy élvezek el, hogy közben még a csiklómhoz is érek, akkor az olyan, mintha béna lenne a partnerem. Nagyon ragaszkodtam ahhoz, hogy csak akkor vagyok “normális” nő, ha megy a vaginális és a klitoriális orgazmus is. Miközben most már tudom, hogy nincs külön-külön: csak orgazmus van, meg anatómiai ismeretek.

Eljutok majd a G-pontig is, de muszáj előtte a csiklóról írnom. Mert az nagyon erős, hogy a tudománynak 2000 év kellett hozzá, hogy felfedezze a csikló anatómiáját. 2021-ben pedig jártunk már a Holdon, ott vagyunk a kis marsjárókkal a Marson is, de a legtöbb ember még mindig azt hiszi, hogy a csikló az a kis pöcök a punci végén.

A cikk még csak most kezdődik igazán! A brutál jó videóért, ami tökéletesen elmagyarázza a csikló anatómiáját, Sigmund Freud nevetséges csikló-elméletének cáfolatáért és a G-pont leleplezéséért kattints ide a folytatásért!

Tudod, mi az a késleltetett orgazmus? Galériánkban megmutatjuk, mit kell róla tudnod!