Így tehetsz szert te magad is egyedi plasztikkártyára

plasztikkártya Forrás: unsplash
A plasztikkártya megléte és alkalmazása az üzleti partnerekkel, megrendelőkkel és beszállítókkal történő interakció során egyértelműen profizmusról árulkodik. Amennyiben szeretnéd erősíteni a vállalkozásoddal kapcsolatos első benyomásokat, akkor neked is célszerű elkészíttetned az igényeidnek megfelelő darabokat.

Ebben a bejegyzésben a plasztikkártya rendelés kapcsán valóban fontos szempontokra igyekszünk rávilágítani, külön kitérve a specifikusan igényelhető színösszeállításokra, megjelenített adatokra és a várható szállítási időpontokra.

Plasztikkártya gyártás személyre szabottan

Amennyiben a hűséges vásárlóid, illetve a munkatársaid számára plasztikkártya igénylését tervezed, akkor az esztétikus végeredmény minden bizonnyal számodra is fontos lesz. Minél minőségibb és egyedibb lesz ugyanis maga a kártya, a felhasználó annál nagyobb értéket tulajdonít majd neki.

Egyáltalán nem jelent hátrányt például, ha a fehér mellett több választható alapszín is a rendelkezésedre áll. Egyúttal annak is kiemelt jelentősége van, hogy a megjeleníteni kívánt grafikai elemek kinézete is megfeleljen az elvárásoknak.

Az igényeid szerint alakított plasztikkártyán egyedi adatok is helyet kaphatnak

Mindenképpen célszerű olyan partnerre bíznod az egyedi plasztikkártyák gyártását, aki többek között sorszámot, QR kódot vagy egyéb specifikus adatot is képes lesz olvasható formában rányomtatni a kártyára.

Sőt, a valóban professzionális szolgáltatást kínálókkal együttműködve arra is van lehetőséged, hogy minden egyes legyártott kártyára más-más információ kerüljön. Ehhez mindössze egy Excel fájlt szükséges átküldened az általad kért adatokkal, és a kivitelező a kapott információt alapul véve eleget tesz majd a kérésednek.

plasztikkártya
Forrás: promoprint.hu
Így tehetsz szert te magad is egyedi plasztikkártyára

Mivel a gyártó részéről mindez nem jár együtt extra erőfeszítéssel, ennek megfelelően ideális esetben felárat sem fognak kérni tőled. Ezáltal még inkább azt fogod érezni, hogy valóban odafigyelnek a kívánságaidra.

Sürgős esetben akár 24 órán belül kézhez is kapod a megrendelt plasztikkártyáidat

Amennyiben a PromoPrint.hu segítségével készítteted el a céged számára igényelt plasztikkártyákat, úgy normál esetben négy vagy öt munkanapon belül kapod kézhez a friss és ropogós kártyákat. Természetesen létezik olyan élethelyzet, amikor ennél gyorsabb teljesítésre van szükség.

Hogyha sürgősnek számít a dolog, és neked extra rövid időn belül kellenek az elkészült plasztikkártyák, akkor érdemes ezt mielőbb jelezned a gyártó felé, aki így huszonnégy órán belül is vállalni tudja a teljesítést.

Ennek köszönhetően akár már a következő nap fel tudod használni névjegyként, egy promóció keretei között vagy éppenséggel a szakmai rendezvényeden.