A Hirtelen 30 fiatal Jennája kiköpött Jennifer Garner lett

Christa B. Allen, Hirtelen 30 Forrás: Hirtelen 30. c film
Halloween alkalmából a legtökéletesebb jelmezt választotta a fiatal színésznő.

Amikor bemutatták a Hirtelen 30 című filmet, Jennifer Garner 32 éves volt, a fiatalkori énjét alakító gyerekszínész, Christa B. Allen pedig mindössze 13. Azóta már 16 év telt el, de ha valami, akkor ez a film még mindig őrülten népszerű, egy darabig pedig ez még biztosan így lesz. Nem csoda hát, hogy Christa mai napig szívesen bújik Jenna Rink bőrébe!

A 28 éves színésznő Halloween alkalmából a legtökéletesebb jelmezbe bújt, és visszautazott az időben a romantikus vígjátékhoz. Csakhogy ezúttal már nem a 13 éves kislányt, hanem a "magabiztos, szexi 30-as" nőt játszotta el, és több ikonikus jelenetet is újraalkotott a rajongók kedvéért. Ez a videó is jól bizonyítja, hogy a castingosok szuper munkát végeztek, hiszen Christa B. Allen és Jennifer Garner között hatalmas a hasonlóság!

Christa B. Allen eddigi legemlékezetesebb szerepe kétség kívül a Hirtelen 30 volt, azóta többnyire csak kisebb szerepet sikerült megszereznie. Tavaly viszont már főszerepet kapott egy filmben, és jövőre újabb szerepben tér vissza, így könnyen lehet, hogy már nem várat magára sokat az áttörés.

A gyereksztárokat is alaposan megfizetik, ha elég híresek már: tudtad, hogy ők voltak a leggazdagabbak?