Gyönyörű és kifinomult, akárcsak Katalin hercegné: ismerd meg a belga hercegnőt, a 18 éves Erzsébetet

Elizabeth,Belgium Forrás: Getty Images
A Daily Mail a belga Katalin hercegnőként emlegeti a 18 éves Erzsébetet, akinek minden esélye megvan arra, hogy országa rajongjon érte. Már most nagyon stílusos, nem mellesleg csodaszép!

Erzsébet hercegnő nevét még nem ismerik világszerte, de ami késik, nem múlik. Talán sosem lesz annyira híres, mint Vilmos herceg felesége, mindenesetre Fülöp király és Matild királyné lánya abszolút elhozhatja a Katalin-effektust Belgiumba.

Abban ugyan valóban hasonlít a britek kedvencére, hogy gyönyörű és kifinomult stílusú, ám sok dologban nagyon is különbözik Katalintól.

Erzsébet,Katalin
Forrás: GettyImages

A hercegnő mostanában fejezi be az UWC Atlantic középiskolát Dél-Walesben, online, és a héten jelentette be, hogy nem akárhol folytatja tanulmányait: egy brüsszeli katonai iskolába készül.

Lehet, hogy az ilyen döntései miatt is imádják hazájában a fiatal lányt, akiről ha megjelenik egy kép, akár sportruhában is, az általa viselt darabokat pillanatok alatt megvásárolják a belgák. A Liebaert Textiles nemrég bejelentette, hogy miután lefotózták a lányt az egyik nadrágjukban, edzés közben, mindenki olyan nadrágot akart, mint Erzsébeté.

Katalin,hercegné
Forrás: GettyImages