Most még van idő megrendelni az ajándékot anyukádnak: hét tipp 5000 Ft alatt

anyák napja,ajándék,karantén Forrás: Getty Images
Az anyukád, aki most már hosszú hetek óta nem lépett ki az otthonából, most megérdemel egy kis extra odafigyelést és kényeztetést anyák napja alkalmából (és persze amúgy is).

Mondanunk sem kell, te is megérdemled, akkor is, ha magad is anyuka vagy és akkor is, ha nem. De ezt az összeállítást most az idős, a járványhelyzet miatt veszélyeztetett anyukákra gondolva találtuk ki, akiknek különösen be van határolva most, hogy mit tehetnek és mit nem.

Most, hogy már túlvagyunk egy karantén-húsvéton és jó néhány karantén-szülinapon, -esküvőn, és így tovább, tulajdonképpen meg is szokhatnánk, hogy az anyák napját is távolságtartva ünnepeljük. Megszokhatnánk, de nem lehet. Ettől persze még fel kell köszönteni az anyukánkat, muszáj! Méghozzá úgy, hogy tényleg emlékezetes legyen számára ez a nap, hogy érezze a gondoskodást és el is tudja azt fogadni (ami lássuk be, sok anyánál nem könnyű mutatvány).

Akárhogy is, összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, amit megrendelhetsz az anyukád számára és/vagy akár titokban oda is csempészheted az otthona kilincsére akasztva: