Krémesebb, mint gondolná: az új Paté Soft termékek az Ön szívét is meglágyítják

Borítókép: Krémesebb, mint gondolná: az új Paté Soft termékek az Ön szívét is meglágyítják

A halfogyasztás pozitív élettani hatásait mára már szinte senki sem vitatja, hazánkban ugyanakkor érdemes lenne javítani a statisztikákon. Magyarországon az egy főre jutó halfogyasztás csupán évi 4 kilogramm, míg az európai, tengerrel határos országokban ez a szám eléri akár az évi 20 kilogrammot is.

Mivel a hal fehérjében gazdag, ráadásul esszenciális zsírsavakat tartalmaz, már heti 1-2 adag elfogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák, illetve a 2-es típusú cukorbetegség megelőzéséhez. A tonhalban található Omega-3 zsírsav pedig segít a fizikai és mentális egészség megőrzésében. Ha ez még nem lenne elég, a hal fontos vitamin- és foszforforrás is, ezért a helyes táplálkozásban kulcsszerepe van.

A Rio Mare elkötelezett híve a halfogyasztás és mediterrán ízek népszerűsítésének, termékei előállítása során pedig kizárólag a legkiválóbb minőségű tonhalat használja fel - nem véletlen, hogy a márka neve összefonódott a prémium szóval. A konzervbe kerülő halak kiválogatása nagy odafigyeléssel történik, ezután már csak tiszta olívaolaj és egy csipet só kerül a tonhal mellé, tartósítószer vagy mesterséges ízfokozók hozzáadása nélkül. A Rio Mare ráadásul a WWF-fel közösen lépéseket tesz a tengeri ökoszisztéma védelme, a járulékos halászat csökkentése és a hosszú távú fenntarthatóság érdekében is.

Ezért a vásárló biztos lehet benne, hogy mindig ellenőrzött forrásból származó tonhalat fogyaszt, ha a Rio Mare termékeit választja.

Az új termékcsaláddal bővülő paletta megannyi praktikus megoldást kínál, hogy gyorsan elkészíthető és ízletes ételek kerülhessenek minden család asztalára.

A Rio Mare Paté Soft termékek a Paték megszokottan gazdag ízvilágát kínálják új variációkban, krémesebb és sokkal egyszerűbben kenhető textúrában megújulva. Az érlelt sonkák és pikánsan fűszerezett csirkehúsok kedvelői számára is van egy jó hírünk: három teljesen új Paté típussal bővül a kínálat, a Prosciutto sonkás, klasszikus és olaszos fűszerezésű csirkés ízek is megjelennek a polcokon, melyek nem tartalmaznak tonhalat, így gondoskodva arról, hogy minél változatosabban alakíthassuk ki az étrendünket. A lágy állagú Paték a teljes értékű reggelik, uzsonnák és ebédek legfőbb alapanyagaivá válhatnak, nem beszélve a vendégség fényét emelő aperitif falatkák és dekor partiszendvicsek elkészítésének sokszínű lehetőségeiről.

Zöldségekkel és pirítóssal vagy baguettel kombinálva a Paté Soft nagyszerű alapot biztosít a kreativitás kiélésére a konyhában.

Bővebb információ:
Web: www.riomare.hu