3 hajszín, ami fiatalosabbá teszi a megjelenésedet

fiatalító frizurák,fiatalító hajszínek,hajfestés Forrás: Getty Images
Válassz ebből a három árnyalatból, ha szeretnéd frissebbé, fiatalosabbá varázsolni a külsőd!

Megjelentek már az első ősz hajszálak? Nehogy búnak ereszd a fejed, örülj inkább, hogy végre jó indokkal kezdhetsz kísérletezni a különböző hajszínekkel. Ha szeretnél biztosra menni, és tutira olyan árnyalatot választani, ami üdévé teszi az arcod, mozdulj el a világos árnyalatok felé – persze nem mindegy, hogy hogyan. Előre bocsájtjuk a figyelmeztetést: ha drasztikus változásra szántad el magad, például barnából szőkére váltanál, mindenképp keress egy jó technikust. Ne próbálkozz otthon, mert a félresikerült házi kutyulásokat rengeteg idő és pénz szalonban helyrehozatni. Inspirációnak összeszedtünk három árnyalatot, amelyekkel garantáltan letagadhatsz majd tíz évet, ha sikerül profin kiviteleztetni őket egy szakemberrel. Nézd csak!

Ha a fenti színekből kiválasztottad a kedvencedet, válassz hozzá fazont is az alábbiak közül. Szakértőink szerint az alábbi frizurák ajánlottak, ha a fiatalos külső a cél.

Bőröd fiatalságának megőrzéséhez nagyban hozzájárulhat, ha tartasz smink nélküli napokat. Ahogy ezek a sztárok is tették, és még le is fotózták magukat. Felismered őket rúzs és szempillaspirál nélkül?