8 animációs film, ami idén jelenik meg - És a felnőttek is imádni fogják őket

animáció,mese,rajzfilm,felnőtt
2019-ben a gyerekek és felnőttek egyaránt megrohamozzák majd a mozikat, ugyanis az alábbi animációs filmeket kortól függetlenül mindenki imádni fogja!

Régen még az animációs filmek a gyerekeknek készültek, de most már ez messze nem így van. Az elmúlt években is rengeteg olyan mesefilmet gyártottak a neves stúdiók, amiket aztán nem csak a kisebbek élvezhettek, hanem a felnőttek is. Sőt, valljuk be, van, amin mi talán még jobban is szórakoztunk, mint a kisgyerekek. A Disney és a Pixar élen járnak ebben, de egyre többen csatlakoznak fel hozzájuk.

2019-ben pedig nem csak élőszereplős filmek tömkelege vár ránk, ha mozizásra adnánk a fejünket. Az animációs filmeknek is nagy év lesz az idei, hiszen egymást váltják majd a jobbnál jobb mesék, izgalmas sztorival és klassz karakterekkel. Rengeteg rajzfilm folytatását láthatjuk, sőt, újdonságokkal is megismerkedhetünk, amiket kortól függetlenül mindenki imádni fog.

Ha te is szívesen elvinnéd idén többször moziba a gyerekedet, kistesódat, unokahúgodat, akkor mutatjuk, mire érdemes beülnöd vele!