Napi horoszkóp július 20.: a Kosokra izgalmas kaland vár, a Halak a lelki békéjüket keresik

Borítókép:  Napi horoszkóp július 20.: a Kosokra izgalmas kaland vár, a Halak a lelki békéjüket keresik
A hét első napján se hagyd ki a horoszkópod, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napja izgalmasan alakul számodra, olyasmiben mérettetheted meg ugyanis magad, amely nem mindennapi kalandnak ígérkezik. Vértezd fel tehát magad egy jó adag bátorsággal, vakmerőséggel, de ne hagyd otthon a józan eszed és az egészséges aggodalmad sem. Kerüld a veszélyt, de egy bizonyos pontig kockáztass, hisz anélkül a siker sem lehetséges. Ragadd meg az alkamat és ugroj fejest egy igazán különleges élménybe! Hitted volna, hogy ilyen jól kezdődik a hét?!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli gyorsasággal mész előre, nem nézel se jobbra, se balra, csakis az lebeg a szemed előtt, hogy fölényes győzelmet arass. Nem biztos azonban, hogy jó taktikát alkalmazol, hisz nem lehet úgy törni az utat lelkiismeret fordulás nélkül, hogy közben mások esetleg áldozatául esnek a nagy rohanásodnak. Most kell tehát megállnod és elgondolkodnod, hogy a céljaidért mire vagy képes és mi az, ami az értékrended meghaladja már. Ha jobban belegondolsz, biztosan megleled a választ.

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben azt veszed észre, hogy mások úgy kapaszkodnak beléd, mint egy vízben úszó farönkbe, azt gondolják ugyanis, ha te ott vagy, semmi bajuk nem eshet, minden helyzet meg van mentve. Így azonban olyan felelősséggel éled az életed, amely abszolút elveszi tőled a felszabadultság érzését, amely nem engedi, hogy a saját boldogságodra koncentrálj. Hízelgő az, hogy benned látják a megmentő hőst, de legalább akkora teher is számodra. El kell gondolkodnod tehát azon, hogy mi a prioritási sorrend az életedben, mit tartasz fontosnak: azt, hogy mindenkit megments akár önmagától is vagy önmagadra koncentrálj inkább. Ebben csak te dönthetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Rengeteg energiád fekszik abban, hogy most joggal arasd le a babérokat egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Úgy érzed, abszolút megdolgoztál a sikerért, büszke lehetsz tehát magadra. Éppen ezért nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, de arra ügyelj, hogy ne süppedj bele a nagy ünneplésbe, hisz még csak a hét első napja van. Milliónyi teljesítésre váró küldetéssel nézhetsz szembe, amelyek a meglévőnél sokkal nagyobb sikereket hozhatnak. Ne ülj tehát sokáig a babérjaidon, hisz várnak a meghódításra váró hegyek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, a folyamatban lévő ügyeid folynak a saját medrükben, nem kell tehát éjt nappallá téve azon aggódnod, hogy egyikük-másikuk hogyan alakul. Épp ezért most lehetőséged adódik arra, hogy egy kicsit más dolgokra koncentrálj, hogy befelé fordulj, hogy megtaláld a lelki békédet. Olyasféle kikapcsolódási formát keres tehát, amely nem a nagy társaságról szól, ahol nem csilliárd emberrel veszed körül magad. Sokkal inkább olyasmit, amelyben van lehetőséged elmélázni az élet dolgairól, új lehetőségeken törni a fejed, hisz ilyenkor születnek a legjobb ötletek. Inspirálódj, magadra figyelj, hisz a sikerhez ez is feltétlenül szükséges!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, egy múltban történt esemény túlságosan meghatározza az életed, olyasfajta csalódás irányítja a mindennapjaid, amely hosszabbtávon köszönőviszonyban sem lesz a boldogságoddal. Épp ezért ideje leráznod a láncaidat, becsukni azt az ajtót, amely visszahúz és kinyitni egy újat, mely mögött egy boldogabb és felszabadultabb élet vár, telistele új lehetőségekkel. Miért ne lehetnél te is boldog? Merj hinni magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap abszolút nem úgy indul, ahogyan eltervezted, valaki ugyanis olyan feladattal talál meg, amely részedről biztosan egész embert kíván, így nem fogod tudni az általad kitűzött célokat elérni. Elég tanácstalan vagy, hogyan is kellene cselekedned, hisz nem akarod gödörben sem hagyni az illetőt, de azt szeretnéd a legkevésbé, hogy olyasmit testáljon rád, amit ő is könnyűszerrel el tudna végezni. Mérlegeld tehát, hogy érdemes-e a dologban mélyre merülnöd és segítő jobbot nyújtanod neki vagy az első pillanatban hozd tudtára, hogy nem te vagybaz ő embere. Vedd észre, ha valaki csak kihasználni akarja a segítőkészséged, hisz a nap csupán 24 órából áll, melyet nem tölthetsz mindig mások útjainak egyengetésével!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ha valamiben nagyon hiszel, képes vagy elvakultan küzdeni érte, sokszor olyasfajta áldozatokat hozol egy-egy ügy érdekében, amelyet más biztosan nem hozna meg, akármekkora haszna is lesz a dologból. Időnként érdemes a búra alól kidugnod a fejed és meghallgatni másokat, vajon ők hogyan vélekednek bizonyos kihívásokról, ami persze korántsem jelenti azt, hogy ők fognak irányítani, csupáncsak jót tesz néha, ha meghallgatod a számodra fontos emberek véleményét is. Ne feledd: attól, met nemet mondasz valamire, még nem vagy gyáva!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira segítőkész veled, hogy már-már gyanút ébreszt az, ahogy folyton körülötted legyeskedik, hogy mindenáron segítő jobbot nyújtana. Épp ezért mivel könnyen elképzelhető, hogy az illető később kamatostul kéri vissza azt, amit most ad neked, érdemes mérlegelned, hogy szeretnél-e valakinek az adósa maradni. Járj nyitott szemmel, gondolkodj józan ésszel és tudd meglátni, ha valakinek esetleg hátsó szándéka van!

BAK (december 22-január 20)

Egy számodra fontos személlyel kerülsz konfliktus helyzetbe, nézeteltérésetek oka pedig nem más, mint egy harmadik fél, aki a kialakult helyzetet generálta. Mielőtt azonban nagyon heves vitába bocsátkoznátok, gondolkodj el rajta, hogy ez a bizonyos harmadik fél érdemes-e arra, hogy miatta összevessz egy számodra kiemelten fontos emberrel, aki más helyzetben az első helyeken szerepel az életedben. Könnyen lehet hogy az illető csak manipulálni próbál mindkettőtöket, épp ezért úgy játsszátok le ezt a játszmát a vitapartnereddel, hogy közben nem veszítitek el a józan eszeteket és a barátságotok is megmarad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta, el nem bagatellizálható feladattal küzdesz a hét első napján, amely minden másról elvonja a figyelmed és amely miatt talán fontos lehetőségekről csúszhatsz le. Mielőtt tehát magába szippant az említett kihívás, mindent érdemes a mérleg serpenyőjébe tenned, hisz könnyen lehet, hogyha ebben a bizonyos feladatban nem is, másban sokkal sikeresebb lehetsz és könnyebben ki tudsz majd teljesedni. Amennyiben a mérleg nyelve tehát erre az oldalra billen, érdemes elgondolkodnod azon, hogy megéri-e ezzel az egyetlen feladatra vesződnöd, érdemes-e rááldoznod minden időd és energiád!

HALAK (február 20-március 20)

Noha új hétre ébredsz, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerült kipihened magad a hétvégén, fél lábbal még valahol a vasárnapban baktatsz. Mivel azonban olyan feladatok várnak rád, amelyek teljes embert kívánnak olyan koncentrációval, amellyel kipihent állapotban rendelkezel, épp ezért érdemes a mai napot arra szánnod, hogy feltöltöd az energiaraktáraidat olyasféle kikapcsolódási formákkal, amelyek ahhoz segítenek hozzá, hogy sikerrel abszolváld a rád váró feladatokat! Nyugi, ezt nem lógásnak, hanem feltöltődésnek hívják!