Tom Hanks kedves tweeteket olvas fel, mert pontosan erre van szüksége a világnak

tom hanks,tweet Forrás: Getty Images
Ebben a – képtelenek vagyunk kevésbé nagy szavakat használni – szívmelengető videóban Tom Hanks nem csak felolvas néhány twitter-bejegyzést apró jócselekedetekről, de legendásan kellemes hangján még kommentálja is őket.

Hétfő van? Bedugult a város? Dupla melót követel a főnök? Intőt kapott a gyerek? Tudjuk, mire van szükséged: egy videóra, amiben Tom Hanks olvas fel a legkedvesebb történetekből, amik csak beleférnek 150 karakterbe. A videót maga a Twitter készítette és posztolta ki Youtube-csatornáján, és amúgy a színész legújabb filmjének, az Egy kivételes barátnak (A Beautiful Day in the Neighborhood) a promóciójáról van szó. Nézzétek:

A sok gonosz tweet után – mondjuk azok elég viccesek – jólesnek a jótevőkről vagy koalamentő kutyákról szóló "nice tweet"-ek, pozitív híradások. A galériában magyarul is olvashatjátok ezeket a tweeteket és Tom Hanks hozzájuk fűzött, meleg hangú kommentárjait:

Az Egy kivételes barát, Tom Hanks új filmje egyébként igaz történet alapján készült egy amerikai tévés személyiség, Fred Rogers (Hanks) és egy újságíró, Tom Junod (Matthew Rhys) között. Nézzétek meg az előzetest, amiben Hanks énekel is: