Jó néhány rejtőzködő sztárral bújtam ágyba – állítja a meleg popénekes

Borítókép: Jó néhány rejtőzködő sztárral bújtam ágyba – állítja a meleg popénekes Forrás: europress / Getty images
Adam Lambert egy interjúban kifejtette véleményét, miszerint ha nők uralnák a showbusinesst, nem lenne probléma queerként érvényesülni.

„Nekem nem volt honnan előbújnom” – foglalja össze coming outjának rövid történetét Adam Lambert. A popénekes, aki a 2009-es American Idol tehetségkutató tévéműsorban tűnt fel először (ahol második lett), ha akarta volna, sem tudott volna úgy tenni, mintha a nőket kedvelné. Most egy brit magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy több olyan hírességgel bújt már ágyba, aki viszont a nyilvánosság előtt heteróként él.

A most 33 éves Adam azt is elmesélte, hogy milyen volt, amikor 29 évesen először szexelt nővel.

„Spontán dolog volt, ugyanakkor már egy ideje furdalt a kíváncsiság... Nagyszerű volt. Egy barátommal történt, és egy csomó tequila, meg hát a telihold is szerepet játszott a történetben”

– meséli nevetve.

Adam Lambertnek több önálló albuma jelent meg; a hazai rádiók legtöbbet talán a Whataya Want From Me című dalát játszották:

2012 óta a Queen együttessel közösen is turnézik az énekes, mert már az American Idol-korszakban kiderült, hogy a hangterjedelme és az excentrikus előadásmódja miatt akár méltó utódja is lehetne Freddie Mercury-nak.

Az interjúban Adam arról is kifejti a véleményét, hogy miért nem bújnak elő a férfi sztárok.

„A zenében és a filmiparban is az a helyzet, hogy leginkább férfiak irányítják. Ha nők lennének az elsőrendű fogyasztók a zeneiparban vagy a moziban, akkor ez az egész talán nem számítana annyira, vagy mégis?”


Fotó: Europress / Getty images

Via: huffingtonpost.com