Híres emberek, akik mérhetetlenül gazdag párt választottak maguknak

Borítókép: Híres emberek, akik mérhetetlenül gazdag párt választottak maguknak Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images
A legtöbb világsztár elmondhatja magáról, hogy milliárdos, de akadnak olyanok is, akik biztosra mennek és partnerüknek még gazdagabb személyt választanak. A Joy.hu cikke

Nem egy olyan híresség akad, aki multimilliomoshoz, milliárdoshoz ment feleségül. Azonban rengetegen vannak olyanok is, akik csupán randizgattak, de végül sosem léptek az oltár elé.

Mariah Carey-t például néhány hónapnyi randizás után 2016-ban jegyezte el James Packert befektető, majd nyolc hónappal később szakítottak. A Forbes szerint a férfi nettó vagyona körülbelül 2,6 milliárd dollár. A szakításuk után Mariah állítólag 50 millió dollárra perelte Jamest, de végül 5-10 millió dollár körül állapodtak meg. Az énekesnő a 10 millió dolláros eljegyzési gyűrűjét is megtarthatta.

De nem Mariah Carey volt az egyetlen, akinek zűrzavaros véget ért a kapcsolata, milliárdos kiszemeltjével. 2014-ben Miranda Kerr romantikus kapcsolatba került Jho Low befektetővel, akinek becsült nettó vagyona 700 millió dollár volt, mielőtt vádat emeltek ellene egy 4,5 milliárd dolláros malajziai pénzmosási ügyben való állítólagos részvétele miatt. A férfi jelenleg szökésben van.

2017-ben Miranda (akit az ügyben nem gyanúsítottak semmiféle bűncselekménnyel), 8 millió dollár értékű ékszert adott át az amerikai igazságügyi minisztériumnak. A tovább ajándékok között volt egy 1,8 millió dolláros szív alakú gyémánt nyaklánc a monogramjával a hátulján, egy 4,8 millió dolláros rózsaszín gyémánt medál és körülbelül 2 millió dollár értékű, hozzáillő kiegészítők.

Katt a galériára és nézd meg, milyen kőgazdag pasikkal kavartak a sztárok:

Te tudod mi a leggazdagabb emberek csillagjegye? Katt a galériára: