10 híresség, aki kétszer is ugyanannak mondta ki a boldogító igent

Borítókép: 10 híresség, aki kétszer is ugyanannak mondta ki a boldogító igent Forrás: gettyimages.com
A sztárok szerelmi életét már hosszú évtizedekkel előtt is megannyi rejtély és titok övezte, és bár az afférok nagy része még a nyilvánosságra kerülést sem élte meg, addig a boldogító igen már egészen más tészta.

Az álomgyár láthatatlan falai között nem ritka, hogy sokan már egészen fiatalon fejest ugranak a házasságba, mit sem foglalkozva azzal, hogy a rózsaszín köd néha igencsak csalóka, és vannak olyanok is, akik az első nász kudarcai után sem adják fel a reményt azzal kapcsolatban, hogy az imádott személyt csak azért is nekik rendelte a sors!
Míg páran nem bírták egymás nélkül és csak kisebb szünetet tartottak két örökre szóló holtodiglan-holtomiglan között, addig mások akár hosszú évekig megadták az esélyt egy új szerelemnek, míg rá nem jöttek arra, hogy az újrakezdés lehetőségében is van valami végtelenül romantikus. És volt, akinek a második próbálkozás olyan jól végződött, hogy még a mai napig is együtt vannak! Kattints tovább galériánkra és nézd meg, hogy mely sztárok mondták ki kétszer is ugyanannak a boldogító igent!

Az InStyle magazin írása.