A jógapózok, amelyekkel Meghan hercegné a legszívesebben lazít

meghan markle,sport,us open,brit királyi család Forrás: Twitter
Hamarosan nagy szüksége lesz a hercegnének a jóga testet-lelket erősítő hatására.

A sussexi hercegné köztudottan aktívan és egészségtudatosan él, a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a mozgás is fontos része a mindennapjainak. Egyik kedvenc mozgásformája a jóga, ami ugyan gyerekkorától jelen van az életében, de fiatal felnőttként kezdte el azt érezni, hogy nem tud lemondani mindarról, amit a jóga nyújtani tud.

Meghan előtt mozgalmas napok állnak, szeptember 23-án utazik ugyanis férjével, Harry-vel és kisfiukkal, Archie-val Dél-Afrikába, hivatalos látogatásra. A mindössze négyhónapos Archie az egyik legfiatalabb tagja a királyi családnak, aki valaha hivatalos körútra indult. (Unokatestvére, György herceg például 9 hónaposan kísérte el szüleit, Vilmost és Katalint Új-Zélandra). Meghan éppen ezért nem is kíséri el mindenhová férjét: Malawiban, Angolában és Botswanában Harry egyedül jelenik majd meg. Azért Meghannak éppen elég mozgalmas lesz így is: a hercegné női vezetőkkel és tudósokkal találkozik majd. Az út célja egyébként, hogy a hercegi pár szívének kedves alapítványokra felhívják a figyelmet – többek között olyanokra is, amelyeket Diana hercegné is támogatott.

Bármennyire feszített tempójú is lesz az út, Meghannak van egy jól bevált eszköze a lazításra, hiszen a jóga az élete elmaradhatatlan részévé vált: