Meghan Markle szívesen megmondja, mit olvass idén nyáron

Meghan Markle,brit királyi család Forrás: Twitter
A sussexi hercegné szívesen tölti az idejét olvasással vagy működik közre olvasnivalók alkotásában. Nemrég a brit Vogue magazin vendégszerkesztője volt, most pedig állítólag mesekönyvírásra adja a fejét. Amíg ennek eredménye kézzelfoghatóvá válik, nézzük meg, mit ajánl nyári olvasmánynak.

Bár tavasszal született meg a kisfia és a királyi kötelezettségek alól egyelőre felmentést kapott Meghan Markle, azért továbbra sem tétlenkedik. Nemrég kiderült, hogy hét hónapig dolgozott a háttérben a Vogue magazin brit kiadásának szeptemberi lapszámán, amelynek címlapján 15 inspiráló nőt mutat be – és egy tükröt, hogy az olvasó magát is köztük láthassa.

A Sun pedig a napokban arról számolt be: a 38. születésnapját augusztus elején betöltött Meghan Markle arra készül, hogy gyerekkönyvet írjon. Mivel a projekt még igencsak a kezdeti, tervezési fázisnál tart, ennél többet nem is lehet tudni, de a kitalált történet minden bizonnyal nem a királyi udvarban játszódik majd. Sokkal valószínűbb, hogy a hercegné menhelyről származó kutyái lesznek a sztorik főszereplői. A királyi családban nem ő lesz az első, aki mesekönyvet ír: Károly herceg és Sarah Ferguson is megtették már évekkel ezelőtt.

Meghan Markle mindig is fontosnak tartotta, hogy olvasásra inspiráljon másokat: The Tig nevű blogján, amit 2017-ig működtetett, rendszeresen ajánlotta kedvenc olvasmányait a ráérősebb nyári napokra.

Nézzük, miket javasol Meghan Markle a strandra, a parkban töltött délutánra vagy a hosszú vonatútra!