Hova tűntek Diana ékkövei? Vilmos Meghan hercegnén keresi őket

Borítókép: Hova tűntek Diana ékkövei? Vilmos Meghan hercegnén keresi őket Forrás: Christopher Furlong/Getty Images
Újabb fordulatok a királyi család körül gyűrűző drámákban. Vilmos herceg Meghan Markle-n keresi édesanyja, Diana hercegné eltűnt ékköveit.

Vilmos herceg tudomása szerint Diana ékkövei Meghan jegygyűrűjén voltak, melyet eljegyzésekor kapott Harry hercegtől, még 2017-ben. A meseszép gyűrűt Harry készítette Meghan-nek. Azonban Vilmosnak feltűnhetett az elmúlt időszakban, hogy Meghan nem viseli a jegygyűrűjét. Ygy jogosan felmerülhet a kérdés, hogy mégis hova tűntek Diana hercegné gyémántjai?

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A kövek 2017-ben kerültek az eljegyzési gyűrűre. 2019-ben kissé átalakították Meghan gyűrűjét, azonban sokaknak, köztük Vilmosnak is feltűnhetett, hogy egy ideje már abszolút nem hordja a hercegné. Az esetre egyébként a sajtó és az emberek is felfigyeltek, hiszen sokan úgy vélték, hogy ez tökéletes bizonyítéka azoknak a teóriáknak, hogy tönkre ment a Harry és Meghan házassága. Ezek a pletykák egyébként már hónapok óta keringenek, hiszen sokan úgy vélik, hogy a folyamatos viszályok, illetve problémák miatt megromolhatott a viszony kettejük között. Illetve többen arra is figyelmesek lettek, hogy a hercegné a születésnapját a barátaival ünnepelte, ahova férje nem tartott vele. Sőt, állítólag Meghan azt is kijelentette, hogy mos a karrierjére szeretne elsősorban koncentrálni, mivel színésznőként szeretne további sikereket elérni. Így egészen elképzelhető, hogy valóban némi hullámvölgyben van a házasságuk, és ezért nem viseli jelenleg a jegygyűrűjét.

Vilmos köztudottan védelmezi Diana örökségér, ezért viseli a szívén édesanyja ékszerének sorsát, így semmiképpen nem tudná azt elfogadni, ha esetleg valami történt volna ezekkel az ékszerekkel. Így egy biztos, Vilmos ki fogja deríteni, hogy mi az igazság.

Az alábbi galériában pedig összeszedtünk 6 ékszert, ami azután lett híres, hogy Diana hercegné elkezdte hordani!