Kate Hudson nemi identitás nélkül neveli a lányát

kate hudson,danny fujikawa Forrás: Getty Images
„Most még nem tudhatjuk, milyen lesz az identitása” – magyarázta Kate egy interjúban, és ezek szerint nem is akar semmilyen fejleménynek az útjába állni.

Kate Hudson sok más mai szülőtársához hasonlóan úgy döntött, hogy nem kényszeríti rá a nemi szerepeket kislányára, a három és fél hónapos Rani Rose-ra.

A 39 éves színésznő egy nemrégi interjúban mesélte el az AOL-nak, hogy „gendermentes megközelítést” alkalmaz a kisbabánál és két előző kapcsolatából származó nagyobb fiánál is (Bingham Hawn 7, Ryder Russell, 15 éves).

„Az, hogy harmadszorra lányom született, nem igazán változtat a megközelítésemen, de az tény, hogy van különbség” – nyilatkozta.

Az ember minden gyerekét máshogy neveli, függetlenül a nemétől. Most még nem tudhatjuk, milyen lesz az identitása
magyarázza Kate, aztán még hozzáteszi:

„Ebben a pillanatban hihetetlenül femininnek tűnnek az energiái, a hangjai és a viselkedése. Nagyon más, mint a fiúk, és egész más érzés gyerekruhákat venni neki.”

Hudson maga is olyan környezetben nőtt fel, ahol lazán vették a nemi szerepeket. Ő volt az egyetlen lány a testvérei között. „Fiús voltam, de pörgős szoknyában jártam – osztja meg az interjúban. – A nagyobbik öcsém, Boston, aki a legközelebb állt hozzám korban, lényegében a húgom volt, mivel folyton kisminkeltem és női ruhákat adtam rá. Imádta.”

(Boston valójában Kate nevelőapjának, Kurt Russellnek előző házasságából származó fia, de mivel Kate mindig is Kurtöt tekintette apjának, ezért őrá is ugyanúgy testvéreként tekint, mint a többi féltestvérére.)

Kate Hudson nemrég még majdnem teljesen kopasz volt! Nézd meg a galériát: