Meghan és Harry elpanaszolta: az elmúlt évük volt a legnehezebb – mutatjuk, miért

harry herceg,meghan hercegné,brit királyi család Forrás: Twitter
Bár még nem ért véget 2019., annak alapján, amit az elmúlt napokban és hetekben nyilatkozott a hercegi pár, biztosan állíthatjuk: közös életüknek ez eddigi legnehezebb éve. Meghan és Harry ezért hamarosan elszakadnak néhány hétre kötelezettségeiktől.

Idén májusban megszületett első gyermekük, ami minden családot új kihívások elé állít, emellett azonban otthon és külföldön is számos hivatalos kötelezettségnek kellett eleget tenniük a királyi család tagjaiként. Nemrégiben például dél-afrikai körúton járt a hercegi pár, ahol dokumentumfilmet is készített róluk a brit ITV televízió, a műsort október 20-án sugározták. Harry és Meghan ebben sokat beszélnek azokról a kihívásokról, amikkel szembe kell nézniük.

A hercegi pár azonban hamarosan elbújik a brit média szeme elől – november közepén hat hétre az Egyesült Államokba utaznak, ahol Meghan édesanyjánál, Doria Raglandnél is elidőznek majd, és ott töltik a hálaadás ünnepét is. Még éppen időben érkeznek majd haza, hogy a karácsonyt viszont a királyi családdal Nagy-Britanniában ünnepeljék.

A pihenés valószínűleg nagyon rájuk fér majd, főleg annak tükrében, amit az elmúlt hetekben bevallottak: