Legendás filmes szerelmespárok, akik ma már közel sem mutatnának olyan jól együtt a vásznon

Borítókép: Legendás filmes szerelmespárok, akik ma már közel sem mutatnának olyan jól együtt a vásznon Forrás: GettyImages: Kevork Djansezian, Gabriel Olsen
Egykor rajongtunk ezekért a filmes párokért!

Egy jó romantikus film képes megnevettetni, könnyeket csalni a szemünkbe, és igen, képes visszaadni a hitet az igaz szerelemben. De azért valljuk be, a sztori minidig másodlagos, hiszen a sikerhez elsősorban egy jó színész és egy színésznő kell, akik nem csak jól mutatnak egymás mellett, de a kémia is megvan közöttük.

Ilyen pár volt például annak idején Tom Cruise és Kelly McGillis a Top Gun-ban, ám amikor bejelentették, hogy az 1986-os filmnek végre elkészül a folytatása, a Charlie-t alakító színésznő neve még csak fel sem merült a készítőkben. Tom mellé végül Jennifer Connelly-t választották partnerül, és ennek az az oka, hogy Kelly mellett a legtöbben ma már tuti, hogy elmennének az utcán. És bizony nem ők az egyetlen filmes páros, akik felett eljárt az idő!

Galériánkban most összeszedtük, mennyit változtak kedvenc filmes szerelmespárjaink az elmúlt évtizedek alatt, és bizony vannak olyanok, akiket ma már tuti nem válogatnának össze egy filmre, míg mások ennyi idő után is ugyanolyan jól állnak egymásnak!

A folytatásért kattints galériánkra!

Az InStyle magazin írása.