Hollywoodi színészek már saját magukon élcelődve posztolnak 2020-as Covid-naptárakat

covid, naptár, mém Forrás: Twitter / @kerrywashington
Hát, legalább van humoruk, éspedig nem csak Reese Witherspoon, hanem Mark Ruffalo és Kerry Washington is kiadta a magáét.

2020 eddig olyan horrorisztikus eseményektől volt zsúfolt, amilyenekre korábban még nem számítottunk – hónapról hónapra estünk egyik sokkból a másikba, és ahogy elnézzük a történéseket, valószínűleg még nincs vége.

Márpedig ha nem kenyerünk tehetetlenül figyelni, mi történik velünk és körülöttünk, akkor a legkevesebb, hogy legalább röhögjünk rajta - ahogy Reese Witherspoon is tette, amikor összeállította, hogy 2020 melyik hónapja milyen hangulatban érte, természetesen korábbi filmjeiből készült fotók felhasználásával.

A mémen jól látható, hogy a januárral még minden rendben van, februárban már kezdenek gyűlni a felhők a feje felett és márciustól kezdve minden láthatóan felborul.

Reese mémje olyan nagy hatással volt az internetezőkre, hogy más hollywoodi színészek (vagy rajongóik, vagy tévécsatornák, ahol a sorozataik futnak) kihívásnak fogták fel és maguk is elkészítették a saját “covid-naptárjukat”. Kattints a galériára!