42 éves lett Beyoncé: de vajon mi szépségének és tökéletes alakjának a titka?

Borítókép: 42 éves lett Beyoncé: de vajon mi szépségének és tökéletes alakjának a titka? Forrás: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood
Ma lett 42 éves Beyoncé, korunk egyik legnépszerűbb és nem utolsósorban talán legcsinosabb énekesnője. De vajon mi lehet az előadóművész titka, mitől ilyen sugárzóan gyönyörű, és hogyan őrzi meg alakját többgyermekes édesanyaként is? Az alábbiakban ennek járunk utána.

Beyoncé alakja, bőre és megjelenése kifogástalan. Mindig gyönyörű, és olyan tökéletesen formás alakja van, melyről sokunk még csak álmodni sem mer. De mi lehet a titka a népszerű énekesnőnek?

1. Arany szemfestéket használ a karikás szemek ellen

Az egyik kedvenc és egyben bombabiztos sminktrükkje az énekesnőnek az, hogy a karikás szemei ellen arany szemhéjfestéket használ a szeme belső zugába. Ugyanis ennek a kis praktikának köszönhetően sokkal élénkebb lesz a tekintete, és eltereli a figyelmet a fáradt karikáiról.

2. Mattítás, mattítás, mattítás

Beyoncét szinte sosem lehet olyan sminkben látni, ami ne mattítaná a bőrét. Ennek oka pedig abban rejlik, hogy nem szereti, ha az arca túlságosan is zsíros hatást kelt, így ügyel arra, hogy az olyan területeket, melyek könnyedén olajosodnak, megfelelően mattítsa.

Forrás: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood

3. Sosem alszik sminkben

Nos, azok a nők, akik nagy gondot fordítanak az arcuk szépségére, pontosan tudják, hogy soha, semmilyen esetben sem szabad sminkben aludni. Beyoncé pedig ehhez hűen soha nem lehet elég fáradt ahhoz, hogy ne mossa le a sminkét. Ez nála kulcsfontosságú.

4. Szigorú diétát követ

Az ikrek születése után Beyoncé teljes életmódváltásra kényszerült ahhoz, hogy visszanyerhesse bomba alakját. Így nemcsak vegán életmódra váltott, de a cukrot, a szénhidrátot és az alkoholt is maximálisan száműzte az étrendjéből.

Továbbá az énekesnő meggyőződése, hogy a szépség elsősorban belülről fakad, és ezért mindent meg is tesz annak érdekében, hogy egészséges és tápláló ételeket, italokat vegyen magához. Különösen kedveli a különböző méregtelenítő kúrákat és a zöldségleveket.

5. Heti többször sportol

Nos, természetesen nem csak a fantasztikus étrendjének köszönhető az, hogy ilyen jó formában van az énekesnő. Hiszen hetente többször jár sportolni, és kifejezetten preferálja a kardió és súlyzós edzéseket is.

Forrás: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood

6. Rengeteg vizet iszik

Az énekesnő azt vallja, hogy ahhoz, hogy gyönyörű és hidratált bőre legyen, minden nap legalább 3-4 liter vizet meg kell innia.

7. Nem csak az szemkörnyékre használja a szemránckrémet

Furcsán hangzik, de mint kiderült, Beyoncé nemcsak a szeme környékére használja a szemránckrémet, hanem arcának teljes területén. Mivel az ilyesfajta krémekben található mikrorészecskék könnyedén kitöltik és minimalizálják az arc felületén elhelyezkedő apró kifejezési vonalakat, ráncokat. Így véleménye szerint az arc teljes területén használva jótékony hatása van a szemránckrémeknek.

8. Az arckrémet a mellkasára és a nyakára is használja

Sokszor hajlamosak vagyunk arra, hogy bár az arcunk egészségére, hidratáltságára nagyon odafigyelünk, mégis a nyakunkon és mellkasunkon lévő területet teljesen elhanyagoljuk. Éppen ezért Beyoncé azt javasolja, hogy az arckrémünket használjuk bátran a testünk többi részén is testápolóként, különös tekintettel a nyak és a mellkas területeire, melyeken a bőröregedés viszonylag korán látható.