Sztárok, akik 70 felett álltak modellnek, és zseniális képek készültek róluk

Borítókép: Sztárok, akik 70 felett álltak modellnek, és zseniális képek készültek róluk Forrás: InterCom
Maggie Smith ebben a szerepben is tündököl!

Maggie Smith több mint 70 éve lépett a színészi pályára, és bár rengeteg darabban és remek filmben láthatta őt a közönség, az igazi világhírnevet a Downton Abbey és a Harry Potter-filmsorozat hozta el a számára - utóbbiban összesen 7 részen át öltötte magára Minerva McGalagony professzor szerepét. Egy ilyen színes, többek közt két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal, négy Emmy-díjjal jutalmazott karrierút után is úgy tűnik, hogy tud még újat mutatni!
A nagyobb brandek az utóbbi években kifutós munkákra is szívesen szerződtetnek egy-egy ismert és elismert filmcsillagot, de az esetek nagy részében még mindig szívesebben élnek a kampány nyújtotta lehetőségekkel, amik végeredmény szempontjából mindig hozzák a tőlük várt és remélt hangos sikert. A Loewe tavaly az akkor 84 éves Sir Anthony Hopkinst kérte fel a 2022-es Pre-Fall kampányuk arcának, idén pedig a 88 éves Maggie Smith népszerűsíti a spanyol luxusdivatház 2024-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjait.

Még több képért lapozz tovább az Insta-galériában!

A színésznőről készült képek persze rögtön felrobbantották az internetet, és a közösségi oldalakon csak úgy özönlenek a rajongói bókok a Juergen Teller által készült fotók alá. A színésznő egyébként még mindig aktívan dolgozik, a hazai mozikban november 9-én mutatják be legújabb filmjét A csodák útjánt ,és ha hinni lehet a híreknek még mindig nem szeretne végleg hátat fordítani a színészetnek, és meglehet, hogy még modellként is viszont látjuk majd. Ki tudja? Kiderül!

De mem Maggie Smith az egyetlen! Kattints tovább és mutatunk még 9 hírességet, aki a hetedik iksz felett állt modellt egy kampányban!

Az InStyle magazin írása.