6 hercegnő Európából, akik nem álmodoznak arról, hogy királynők legyenek, mert ők egy napon azok lesznek!

Borítókép: 6 hercegnő Európából, akik nem álmodoznak arról, hogy királynők legyenek, mert ők egy napon azok lesznek! Forrás: Getty Images
Szépek, okosak, vannak ügyek, amik mellé már 15 évesen is a nevüket adják. Ők az európai uralkodóházak leendő királynői.

Nem kérték a rangjukat. Ők azt kérés nélkül megkapták. Nem álmodoztak habos ruhákról, mert abból mindig volt elég nekik. Nem akartak kislány korukban a farsangon hercegnők lenni, mert ők már alapból azok voltak. A most tini korú hercegnők – mert vannak egy páran - valószínűleg arról álmodoznak, hogy a barátnőikkel szabadon elmehessenek a plázába és nem a személyi asszisztenciájukkal szeretnének szalagot átvágni egy művészeti galéria megnyitóján.

Aki születése révén nem lehet királylány, az az szeretne lenne, legalább is egy napra. Aki meg annak született, az lehet, normális életre vágyik. Amennyire hiteles forrásként lehet kezelni az uralkodói családokról forgatott dokumentumfilmeket, vagy épp A korona című (Netflix) sorozatot, akkor észre lehet venni egyik - másik karakternél, hogy a nemesi életnél bizony néha vágyottabb tud lenni a hétköznapi ember élete.

Számunkra viszont, akik nem leszünk királynők, a nemesi életvitel, illetve önmagában már a királynői lét is távoli dolog. Pedig Euróbában nem egy uralkodói család van: Spanyolország, Svédország, Norvégia, Belgium, Hollandia és ott van Anglia is: ezekben az országokban aktív uralkodói élet folyik, melynek fontos tagjai azon hölgyek, akik esélyesek a királynői trónra.

Galériánkban 6 leendő, európai királynőt mutatunk be