Mutatjuk a 2024-es BAFTA-gála legcsodásabb ruhakölteményeit

Borítókép: Mutatjuk a 2024-es BAFTA-gála legcsodásabb ruhakölteményeit Forrás: Getty Images
Nézd meg velünk, ki mit viselt 2024-ben a BAFTA-gála vörös szőnyegén!

Tovább dübörög a díjátadó szezon! A hónap elején megrendezésre került Grammy után tegnap este tartották a 77. BAFTA-gálát a londoni Royal Festival Hallban, melynek keretein belül a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjazza a legjobbnak ítélt alkotásokat.

Az idén David Tennant házigazdával jelentkező gálán bejött a szakma által jósolt papírforma, azaz tarolt az Oppenheimer, de öt díjat kapott a Szegény párák is, köztük az idei évben Oscar-esélyesként emlegetett Emma Stone kapta a legjobb női főszereplőnek járó elismerést. A londoni díjátadó mindig színes gyűjtőhelye a híres embereknek, hiszen ez az a gála, amin Vilmos herceg és Katalin hercegné is rendszeresen tiszteletét teszi, ám Katalin hercegné januári műtéte miatt a csillogó belépő most elmaradt, férje egyedül lépett a fotósok elé. A másik legszebb pillanat pedig Michael J. Fox-é volt, a Parkinson-kórral élő színész ritkán vesz részt díjátadókon, állapota pedig az utóbbi időben sajnos sokat romlott, tegnap kerekesszékben tolták be a színpadra, hogy átadhassa a legjobb filmnek járó díjat Christopher Nolannek az Oppenheimerért.

Forrás: Getty Images
Michael J. Fox-ot álló taps fogadta a 2024-es BAFTA-gálán.

A nyertesek névsora mellett azonban a vörös szőnyegről sem feledkeznénk el, ugyanis az egyik legelegánsabbnak tartott gálán a sztárok ismét kitettek magukért, és olyan csodaszép ruhakölteményekben jelentek meg az eseményen, hogy nem volt könnyű csokorba gyűjteni a legeket!

Kattints tovább és nézd meg a 77. BAFTA-gála legemlékezetesebb szettjeit!

Szerinted ki volt a legstílusosabb a 2024-es BAFTA-gálán?
Florence Pugh
Emma Stone
Cate Blanchett
Phoebe Dynevor
Carey Mulligan
Naomi Campbell
Taylor Russell
Daisy Edgar-Jones
Charithra Chandran
Lily Collins

Az InStyle magazin írása.