Szuper hatóanyagot tartalmaz a brokkoli!

Ha lemaradtál a TV2 legutóbbi, TestŐr című műsoráról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:
Szuper hatóanyagot tartalmaz a brokkoli!
A különleges hatóanyaga a szulforafán, amit nemcsak a daganatos megbetegedések megelőzésben tartanak hatékonynak, hanem a reflux kialakulását is megakadályozhatja, s ha már kialakult, annak kezelésében is hatásos.
Csomor Csilla sikeres fogyásáról mesélt!
A színésznő kicsattan a boldogságtól és az energiától, hiszen szakember segítségével – de nem koplalva – elérte álomsúlyát. A folyamat során étrendet váltott és a mozgást is beillesztette a napirendjébe. Hat kilót sikerült lefogynia, de centiméterekben sokkal látványosabb az átalakulása.
Tradicionális kínai ételek!
Az eredeti kínai szokások szerint egy étkezés során több kis adagot fogyasztanak egyszerre. A kínai hagyományok szerint kevés fűszerrel, de intenzíven fűszereznek. A sokféle étel sokféle ízéből áll össze a ízkavalkád. A kínai hagyományos fűszerezés legtöbb esetben egyben gyógyító hatású is. A magas hőfokon rövid ideig hőkezelt ételek vitamin- és rostartalma is magasabb, mint a hosszan hőkezelt ételeké.
Az L-karnitin veszélyei!
Az L-karnitinból a bélbaktériumok úgynevezett trimetil-amin N-oxidot hoznak létre és ez az anyag érelmeszesedést, szívinfarktust, stroke-ot, veseelégtelenséget, érrendszeri gyulladást okoz a szervezetben.
Csonka András többször megijedt az interneten talált betegségtünetektől!
Sokan a betegségek tünetei felől az interneten kutakodnak, így tett régebben a színész Csonka András is. Fontos, hogy hiteles oldalról informálódjunk, és a betegség tényleges kezelését bízzuk az orvosra.
Győri diákolimpia!
Kandász Andrea Győrben járt. Görbicz Anita Európa-bajnok kézilabdázó lelkesíti a fiatalokat, akiknek a diákolimpián megélt élmények életre meghatározóak lehetnek, ahogyan Jakabos Zsuzsi úszónak is az volt 14 évesen.
Kicsik és a divat!
A modellkarriert sokan már kicsiként elkezdik, persze nem lesz mindegyikőjükből szupermodell, de megtanulnak szépen járni, nőiesen viselkedni – és nem utolsósorban azt, hogy mi áll nekik jól.
Halszagot áraszt a bőr, ha nem tudja a szervezet feldolgozni az L-karnitint!
A növényi aminosavakat könnyebben dolgozza fel a szervezet, így ezeknek a fogyasztása előnyösebb az állati aminosavakkal szemben.
Zöldséglevekkel az egészségért!
A gyümölcs- és zöldséglevekkel a hasznos anyagok többszörösét tudjuk a szervezetbe juttatni annak a mennyiségnek, mint amennyit természetes formában képesek lennénk elfogyasztani. A növényi rostok, ásványi anyagok, vitaminok segítik a szervezet vitalitását, erősítik az immunrendszert és a méregtelenítő szerveink működését is.