JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Mindent felülmúl, ahogyan Victoria és David Beckham megünnepelték 18. évfordulójukat!

Borítókép: Mindent felülmúl, ahogyan Victoria és David Beckham megünnepelték 18. évfordulójukat! Forrás: Getty Images
Nemcsak ők, hanem a gyerekek is alaposan kivették a részüket!

Hollywoodban sajnos nem ritka, hogy a házasságok hamar véget érnek. Ezért mindig klassz látni, hogy egy-egy sztárpár a hírnévvel járó problémák ellenére is kitart egymás mellett. Tökéletes példa erre a legutóbbi páros, s az ő házassági évfordulójuktól zeng az internet: Victoria és David Beckham esküvője óta ugyanis már 18 (!) év eltelt, ők pedig azóta is megőrülnek egymásért! A nagy nap alkalmából pedig nem semmi bulit csaptak. Már kora reggel tábortűzet raktak, és még napfelkelte előtt kiültek a kertbe romantikázni.

Forrás: Instagram

Persze a gyerekek is kivették a részüket az ünneplésből, ugyanis ők készítették el a szülők reggelijét, és lufikkal, gyertyákkal díszített asztallal várták őket.

Forrás: Instagram

Az ajándékozás sem maradhatott el; míg a gyerekektől virágot kaptak, addig David egy különleges doboz borral lepte meg Victoriát, aminek az egykori énekesnő nagyon örült.

Forrás: Instagram

És ahogyan azt a Beckham-házaspártól már megszokhattuk, az Instagramon nem maradhattak el a régi, nosztalgikus képek sem! Elsőként Victoria osztott meg egy fotót 1999-ből, amikor az esküvőjükön nevetnek egymásra, miközben Brooklyn még kisbabaként aludt apukája kezében.

Nagyon édesek voltak!

Amit pedig muszáj megemlítenünk, hogy David Beckham talán még jobban néz ki most, mint 18 évvel ezelőtt! Szépségápolási titkait viszont szinte lehetetlen volt kihúzni belőle.